Showbiz

Μεσάνυχτα: Παναγοπούλου: Η απώλεια που τη σημάδεψε, οι δύο γάμοι και το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί

Gossip-tv Team

Μεσάνυχτα: Η Βάσια Παναγοπούλου ήταν η πρώτη καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη η οποία μίλησε για τις άγνωστες πτυχές της ζωής της. 

Η όμορφη ηθοποιός και θιασάρχης μίλησε για τα πρώτα χρόνια της ζωής της στη Μυτιλήνη αλλά και τον θάνατο που τη σημάδεψε, αυτόν του πατέρα της που έφυγε από τη ζωή όταν εκείνη ήταν στην τρυφερή ηλικία των 10 ετών.

Η Βάσια Παναγοπούλου θυμήθηκε με συγκίνηση τη γνωριμία της με τον Γιάννη Δαλιανίδη που όπως είπε της έμαθε να σέβεται τους ανθρώπους του χώρου της. Όπως αποκάλυψε, παρ' όλο που θα μπορούσε να είχε γίνει δικηγόρος, τα παράτησε όλα για να ασχοληθεί με το θέατρο το οποίο υπηρετεί με μεγάλη αφοσίωση εδώ και πολλά χρόνια.

Η εκλεκτή καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη μίλησε για τα τρία της παιδιά, την 30χρονη κόρη της και τους δύο γιους της από τον δεύτερο γάμο για τα οποία είπε πως από νωρίς τα αποθάρρυνε με διάφορους τρόπους ώστε να μην ασχοληθούν με το θέατρο ή την τηλεόραση καθώς όπως τόνισε είναι ένα επάγγελμα με μόνιμη ανασφάλεια.

Η Βάσια Παναγοπούλου μίλησε επίσης για τις δυσκολίες που συνάντησε στην αρχή της καριέρας της καθώς η μητέρα της δεν τη στήριζε καθόλου στην απόφασή της να γίνει ηθοποιός ενώ θυμήθηκε και τον τρόπου που ξεκίνησε να δουλεύει στον χώρο, καθώς γνώρισε τον Μιχάλη Ασλάνη ο οποίος και τη βοήθησε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved