Showbiz

Συνατσάκη - Στρατής: Το instagram πρόδωσε τη σχέση τους; Τα πλάνα από το ίδιο σπίτι

Gossip-tv Team

Συνατσάκη - Στρατής: Είναι τελικά μαζί; Η εκπομπή, στη Φωλιά των Κου Κου πέρασε σε μια μεγάλη αποκάλυψη, με βάση τις αναρτήσεις τους στα social media

Το τελευταίο διάστημα οι φήμες θέλουν τη Μαίρη να είναι ζευγάρι με τον Ίαν Στρατή. Μια φήμη η οποία φουντώνει διαρκώς, με την παρουσιάστρια και τον τραγουδιστή να αποφεύγουν την παραμικρή δήλωση για την προσωπική τους ζωή.

Όταν μάλιστα η κάμερα του Star πλησίασε την ίδια τότε η Μαίρη Συνατσάκη απέφυγε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις φήμες με τον δικό της μοναδικό τρόπο, μη δίνοντας μια ξεκάθαρη απάντηση στον ρεπόρτερ.

Τη φετινή σεζόν η Μαίρη αποφάσισε να αλλάξει αρκετά από την καθημερινότητά της και η αλήθεια είναι πως μοιράζεται όλα της τα νέα με ελάχιστα πλέον πρόσωπα από το στενό της περιβάλλον. Η Μαίρη Συνατσάκη πριν μερικούς μήνες, μετακόμισε, ποζάροντας χαρούμενη στο νέο της σπιτικό.

Η πρωινή εκπομπή, Στη Φωλιά των Κου Κου σύγκρινε τις νέες αναρτήσεις της Μαίρης και του Ίαν στα social media. Μάλιστα το κοινό πλάνο και η... καρέκλα του γραφείου πρόδωσαν πως οι δυο τους ήταν μαζί, αποφεύγοντας ωστόσο να κάνουν κοινές αναρτήσεις.

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved