Showbiz

Ζωή Δημητράκου: Μιλάει πρώτη φορά για τον μυστικό γάμο της!

Gossip-tv Team

Η Ζωή Δημητράκου που απολαύσαμε τόσο σε εκπομπή γυμναστικής στο Mega όσο και μέσα από το J2US, μίλησε στην εκπομπή DOT για τη ζωή της ενώ για πρώτη φορά αναφέρθηκε και στον γάμο της.  

«Ο αθλητισμός είναι μέρος της ζωής μου, δεν θυμάμαι χρονιά να μην ασχολούμαι με τον αθλητισμό, ξεκίνησα 10 χρονών το μπάσκετ και από μηνών έκανα κολύμβηση.

Ήταν μέρος της ζωής μου και μετά έγινε η ζωή μου. Έχω παίξει με τους καλύτερους στον κόσμο, όταν πρέπει να τους κερδίσεις που τις περισσότερες φορές χάνεις γίνεσαι σκληρός. Δεν έκλαιγα, μόλις τελείωσα το μπάσκετ έκλαιγα μου έβγαινε όλη η σκληρότητα σε γλυκύτητα», δήλωσε η όμορφη γυμνάστρια.

Η Ζωή Δημητράκου επίσης μίλησε πρώτη φορά για τον γάμο της με τον Θανάση Πολυχρονόπουλο που θέλησε να κρατήσει κρυφό και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Ήταν μετά το J2US, είχαμε πει ότι εκείνη την ημερομηνία θα παντρευτούμε δεν είχα να προετοιμάσω τίποτα. Το να συνδεθούν δύο άτομα με τα δεσμά του γάμου είναι πάρα πολύ προσωπικό είναι μεταξύ των συζύγων, είναι σημαντική ημέρα για αυτούς τους δύο» είπε η Ζωή και συνέχισε:

«Πήραμε φωτογραφίες με τα κινητά μας, δεν είχαμε φωτογράφο και είχαμε καλεσμένους 3-4 άτομα, ενώ κάναμε πολιτικό γάμο. Δεν μου αρέσει αυτή η στιγμή να τη δώσω στους άλλους, θέλω να μείνει σε μένα και τον σύντροφό μου. Οι γονείς μου δεν ήρθαν, ήταν στην Θεσσαλονίκη, ήταν με face time. Οι γονείς μου δεν μπορούν να έχουν παράπονο, παντρεύτηκαν οι δύο τους στη Γερμανία, με ένα ζευγάρι που τους πάντρεψε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved