Showbiz

Μενεγάκη: Δίνει ραντεβού με το κοινό της για το βράδυ της Κυριακής! Δες τι ετοιμάζει

Ελένη Μενεγάκη: Το βίντεο στο instagram και η ανακοίνωση που δεν περιμέναμε - Τι ετοιμάζει;

Μπορεί φέτος να έλειψε από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, δεν έπαψε ωστόσο στιγμή να επικοινωνεί με τους θαυμαστές της, μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο instagram.

Η Ελένη Μενεγάκη πρόσφατα ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το Mega και η ανάρτησή της πήρε... φωτιά από τα σχόλια και τις ευχές των διαδικτυακών της φίλων.

«Ναι! Είναι αλήθεια! Από τον Σεπτέμβριο θα είμαι στο MEGA! Έχω τεράστια χαρά και ενθουσιασμό που επιστρέφω στο πρώτο μου τηλεοπτικό σπίτι! Την πρώτη φορά που πέρασα αυτό το κατώφλι δεν ήξερα τι θα μου έφερνε η ζωή. Ή η τηλεόραση. Το μυαλό μου πετούσε παντού, χάζευα τα περιοδικά και τραγουδούσα συνέχεια. Τώρα που γυρίζω, ξέρω πως αυτό που μου έλειψε, αυτό που πεθύμησα πιο πολύ αυτούς τους λίγους μήνες που ήμασταν χωριστά, είναι η επαφή μας», έγραψε στο instagram.


Και επειδή ο Σεπτέμβρης αργεί, η Ελένη αποδέχτηκε με χαρά την πρόταση της κουμπάρας της κι έτσι θα τη δούμε για πρώτη φορά σε μια Live μουσική βραδιά στο instagram.

Το μεσημέρι του Σαββάτου η παρουσιάστρια ανέβασε ένα σχετικό βίντεο από τις πρόβες της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Πέτρου Ιακωβίδη.

«Τόσο καιρό το λέμε ήρθε η ώρα να γίνει ! Αύριο βράδυ στις 11 insta live με την @natasatheodoridou και τον @petros_iakovidis Αυτή η νύχτα είναι δικιά μας ! #eleni ❤️», έγραψε η παρουσιάστρια δίνοντας έτσι ραντεβού για το βράδυ της Κυριακής.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved