Showbiz

Μπάρκα: Μιλά ανοιχτά για τον χωρισμό της - «Από εδώ και πέρα θέλω να είμαι καλά...»

Gossip-tv Team

Δανάη Μπάρκα: Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο Mega η παρουσιάστρια έδωσε εξηγήσεις για το τηλεοπτικό της μέλλον στο κανάλι! 

Τις νέες της δηλώσεις έκανε στην κάμερα του ΣΚΑΙ και στο ΣΟΥ ΚΟΥ Family η Δανάη Μπάρκα. Η παρουσιάστρια του Mega ρωτήθηκε για τις φήμες που τη θέλουν να μετακομίζει στη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

«Το έχω ακούσει και εγώ αυτό για το Σαββατοκύριακο. Δεν ξέρω αν ισχύει. Ξέρω ότι υπάρχει το συμβόλαιό μου με το κανάλι. Υπάρχει μεγάλη αγάπη προς το κανάλι και ελπίζω και από εκείνο προς εμένα. Συζητάμε την καλύτερη εκδοχή και το καλύτερο μέλλον για αυτό το προϊόν που έχουν αποφασίσει να επενδύσουν που λέγεται “Πάμε Δανάη”. Δεν παίζει πολλές φορές ρόλο μόνο τι θέλουμε αλλά το συμφέρον μας. Ιδανικά μου αρέσει αυτό που κάνω αλλά και το Σαββατοκύριακο είναι εξίσου δύσκολο και σημαντικό και είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις», είπε η Δανάη.

Η παρουσιάστρια του Mega ρωτήθηκε και για τον ερχομό της Ελένης Μενεγάκη στον σταθμό αλλά και το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου η οποία για την ώρα βρίσκεται δίπλα στη Δανάη...

«Με χαροποίησε η επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη μέσα από το Mega, γιατί να με τρομάξει; Τέτοιες επιστροφές και μάλιστα στο κανάλι που ανήκεις μόνο καλό μπορεί να κάνουν. Δε φοβάμαι για την Ελιάνα γιατί ακόμα και αν τη χάσω θα είμαστε σε μια οικογένεια. Δε φοβάμαι τα πράγματα που είναι για καλό. Αν γίνει πρόταση στην Ελιάνα ή αν της έχει γίνει και αποφασίσει ότι θέλει να πάει για καλό της θα το δω με χαρά», είπε η Δανάη Μπάρκα.

Όσο για την προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό της με τον Πάνο Αδαμόπουλο, η ίδια δήλωσε...

«Το έχω πει ότι έχω χωρίσει, από εδώ και πέρα θέλω να είμαι καλά. Αν αυτό σημαίνει πως θα είμαι καλά με κάτι καινούργιο, τότε ας έρθει, αν το να είμαι καλά σημαίνει να μείνω μόνη μου, θα μείνω μόνη... Αυτή τη στιγμή προτιμώ τη δουλειά μου».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved