Showbiz

Έφη Ρασιά: Αποκαλύπτει πρώτη φορά για την προσωπική της ζωή: «Ένιωσα πως προδίδω τον εαυτό μου»

Gossip-tv Team

H Έφη Ρασιά, η τηλεοπτική Βάλια από το Καφέ της Χαράς, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής  «Pop Up» για την προσωπική της ζωή αλλά και για τον θείο της, Χάρη Ρώμα.

Αρχικά είπε: «Δεν περίμενα καθόλου ότι θα γινόταν ξανά το Καφέ της Χαράς. Όταν μου το είπε ο Χάρης, ήρθε στο θέατρο να με δει, για να διαπιστώσει μαζί με τον σκηνοθέτη της σειράς, αν τα λέω. Στην οικογένειά μου υπάρχει αγάπη, αλλά δεν χαριζόμαστε. Εγώ γι’ αυτό εμπιστεύτηκα τον Χάρη. Επειδή αν πίστευε ότι θα έβαζα τη δουλειά του σε κίνδυνο, θα μου έλεγε “άστο”. Σεναριογράφος είναι. Δεν θα υπήρχε θέμα. Με πίστεψε και γι’ αυτό τον ευχαριστώ. Με πίστεψε σε μια φάση που εγώ με τις ανασφάλειες μου, δεν πίστευα στον εαυτό μου»!

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, τόνισε: «Δεν είναι κακός σύμβουλος η απειρία στον έρωτα; Εκεί κι αν έχω δυσάρεστη εμπειρία. Ήταν ένα “στοιχηματάκι” αν μπορούσε να ρίξει την ανιψιά του Ρώμα. Το κατάλαβα εγκαίρως, αλλά είχα αρχίσει να δένομαι. Ένιωσα πως προδίδω τον εαυτό μου, γιατί ήταν μπροστά μου και δεν το είδα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved