Showbiz

Survivor: Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Έτσι διατηρεί το καλλίγραμμο κορμί της!

Gossip-tv Team

Survivor: Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είναι ένα κορίτσι που δεν περνάει ποτέ απαρατήρητη και αυτό δεν συμβαίνει τώρα αλλά και πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Κάθε της συνέντευξη συζητιέται πάρα πολύ και γίνεται θέμα παντού και ό, τι ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γίνεται viral!

Δεν διστάζει να λέει τα πράγματα όπως τα σκέφτεται χωρίς να φορά μάσκες και προσωπεία, ακόμα κι αν αυτό που έχει να πει ξέρει ότι θα ενοχλήσει κάποιους.

Η όμορφη survivor η οποία “ρίχνει” το Instagram κάθε φορά με τα stories που κάνει την γυμναστική της, κατάφερε πάλι να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.
Η δημοσιογράφος και επιχειρηματίας δείχνει πάντα την αγάπη της για την γυμναστική και μας αποδεικνύει γιατί την αποκαλούν... μαύρη γαζέλα!

Το κορίτσι λιώνει καθημερινά στη γυμναστική και έτσι διατηρεί το καλλίγραμμο κορμί της, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως δεν προσέχει και τη διατροφή της.

Κάνει τις ατασθαλίες της αλλά η σωστή διατροφή είναι στο καθημερινό της πρόγραμμα και αυτό άλλωστε φαίνεται από τις φωτογραφίες που ποστάρει!

Δες το βίντεο που πόσταρε πρόσφατα παραπάνω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved