Showbiz

Survivor: Κονδυλάτος για Κοψιδά: «Ήρθε η ώρα να απολογηθώ. Λυπάμαι πολύ»

Gossip-tv Team

Survivor: Απολογητικός εμφανίστηκε σήμερα ο Περικλής Κονδυλάτος απέναντι στον Γιώργο Κοψιδά για τον οποίο είχε πει πολλά κατά τη διάρκεια της συμβίωσής τους στον Άγιο Δομίνικο. 

Ο γνωστός σχεδιαστής ρούχων, φανερά μετανιωμένος για όσα είχε ξεστομίσει εκείνη την εποχή για τον πρώην συμπαίκτη του, θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα στην εκπομπή Ευτυχείτε όπου βρέθηκε καλεσμένος.

Ο Περικλής Κονδυλάτος λοιπόν είπε για τον ηθοποιό:

«Ήρθε η ώρα να απολογηθώ για αυτό που είχα πει για τον Κοψιδά. Εκτός από το θάρρος της γνώμης μας πρέπει να έχουμε και το θάρρος της συγγνώμης μας. Ήταν τελείως λάθος αυτό που είπα και λυπάμαι πάρα πολύ.

Αυτό που είπα δεν θίγει τον Γιώργο Κοψιδά, θίγει εμένα. Είναι χειρότερο για μένα που το είπα παρά για τον Γιώργο και το έχω μετανιώσει και σίγουρα δεν θα το επαναλάβω ποτέ για κανέναν άνθρωπο. Δεν λέω ότι είμαι άμοιρος ευθυνών αλλά το είπα πάνω σε πολύ μεγάλα νεύρα. Έχω την ευθύνη για αυτό που είπα αλλά το παίρνω πίσω, ή μάλλον δεν μπορώ να τα πάρω πίσω, ειπώθηκε, τελείωσε, έχει καταγραφεί όπως λέει ο Τριαντάφυλλος αλλά δεν είναι κάτι που σήμερα το υποστηρίζω».

Δείτε τι άλλο είπε ο Περικλής Κονδυλάτος στην εκπομπή, στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved