Showbiz

Οικονομάκου: Το μωρό κλωτσάει την κοιλίτσα της και εκείνη μας δείχνει σχετικό βίντεο

Gossip-tv Team

Αθηνά Οικονομάκου: Η αντίστροφη μέτρηση για τον ερχομό του μωρού έχει ξεκινήσει - Δες το βίντεο που ανέβασε στο instagram η ηθοποιός

Ιδιαίτερη περίοδος για την Αθηνά Οικονομάκου. Η γνωστή ηθοποιός θα γίνει μανούλα για δεύτερη φορά, ενώ πρόσφατα μπήκε στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η ηθοποιός έκανε το μεγάλο της φινάλε ως "Φαίη" για τον ρόλο της στη σειρά, Έλα στη θέση μου. Η Αθηνά Οικονομάκου ολοκλήρωσε τα τηλεοπτικά της γυρίσματα και πλέον μετρά αντίστροφα για το νέο μέλος στην οικογένειά της.

«Νομίζω πως έκλεισε τον κύκλο της. Θα μου λείψουν οι συνεργάτες και η καθημερινότητά μας, η οικογένεια που είχαμε φτιάξει αυτά τα 5 χρόνια, που καθημερινά περνούσαμε εκπληκτικά. Αυτό το κομμάτι θα μου λείψει και όχι η Φαίη σαν ρόλος, γιατί έκανε τον κύκλο της και με το παραπάνω. Ολοκλήρωσε ό,τι είχε να δώσει. Την αγάπησα, με αγάπησε, περάσαμε πολύ ωραία, αλλά δεν χρειαζόταν να το τραβήξουμε παραπάνω», δήλωσε η ηθοποιός σε συνέντευξή της για τη σειρά του Alpha.

Πλέον, η Αθηνά Οικονομάκου ετοιμάζεται για τη μεγάλη ώρα της γέννας η οποία πλησιάσει. Το μωράκι της κλωτσάει και εκείνη ανέβασε ένα σχετικό βίντεο στο instagram.

Δείτε παραπάνω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved