Showbiz

Σερβετάλης για τον ρόλο του Άγιου Νεκτάριου: «Για έναν τέτοιο ρόλο δεν μπορείς να μελετήσεις κάτι»

Gossip-tv Team

Ο Άρης Σερβετάλης σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα μίλησε για τον ρόλο του στην νέα κινηματογραφική ταινία «Man OF God».

Μία νέα κινηματογραφική ταινία διεθνών, προδιαγραφών βρίσκεται στα σκαριά με τίτλο «Man OF God» (μτφρ. «Ο άνθρωπος του θεού»), με την υπογραφή της Γιελένα Πόποβιτς, για το έργο και τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου.

Η ιστορία επικεντρώνεται στις συκοφαντίες και τις διώξεις που υπέστη Άγιος Νεκτάριος από τους εχθρούς του, χωρίς ωστόσο να λυγίσει και να σταματήσει να κηρύττει τον λόγο του θεού. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο, κρατά ο Άρης Σερβετάλης, ενώ τον πλαισιώνει ένα εξαιρετικό πολυπρόσωπο καστ Ελλήνων και ξένων πρωταγωνιστών.

Η εκπομπή του ΑΝΤ1 "Το Πρωινό" αναπαρήγαγε απόσπασμα από την συνέντευξη που παραχώρησε ο ηθοποιός στην Ρίτσα Μπιζόγλη και στο Special Report.

Ο Άρης Σερβετάλης είπε για τον ρόλο του Άγιου Νεκτάριου που θα υποδυθεί: "Για έναν τέτοιο ρόλο δεν μπορείς να μελετήσεις κάτι. Όσο γίνεται πρέπει να ανακαλύψεις τι σημαίνει ορθοδοξία. Η κυρία Πόποβιτς με προσέγγισε πολύ απλά και αυτό με γοήτευσε".

Τέλος όσον αφορά τον ρόλο, ο ίδιος είπε: "Υπήρξε κοινός τόπος όσον αφορά την αντιμετώπιση του χαρακτήρα. Το μόνο που είχα στο μυαλό μου για τον ρόλο ήταν να φέρω μια σωματική κούραση".

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved