Showbiz

Κάτια Ταραμπάνκο: Tο Survivor, οι σκέψεις γάμου και οι συζητήσεις για παρουσίαση του My Style Rocks

Gossip-tv Team

Η Κάτια Ταραμπάνκο υπήρξε μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του φετινού Survivor όμως έφυγε νωρίς οικειοθελώς. 

Το όμορφο μοντέλο μίλησε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα για όλα, αποκαλύπτοντας τόσο τα προσωπικά όσο και τα επαγγελματικά της σχέδια για το άμεσο μέλλον.

Σε ό,τι αφορά τη "θητεία" της στο ριάλιτι επιβίωσης η όμορφη Κάτια δεν έκρυψε ότι ήταν μία δυνατή εμπειρία ενώ αποκάλυψε και ποιους θέλει να δει στον τελικό, ανάμεσά τους τον Ασημακόπουλο, τον James και τη Μαριαλένα.

Η ίδια μας ξενάγησε στο σπίτι όπου συζεί με τον αγαπημένο της, με τον οποίο μάλιστα ανταλλάσσουν τρυφερά μηνύματα με post it στο ψυγείο σχεδόν καθημερινά.

Μάλιστα δεν έκρυψε ότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο γάμου και παιδιών με τον Κωνσταντίνο Χωρινό όμως όπως είπε προτεραιότητα και για τους δύο έχει η επαγγελματική τους ανέλιξη και η δουλειά.

Σε ό,τι αφορά τώρα τα άμεσα επαγγελματικά της σχέδια, η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε για τις συζητήσεις στις οποίες βρίσκεται για την παρουσίαση του My Style Rocks αλλά και για την ταινία στην οποία πρόκειται να συμμετάσχει ενώ αναφέρθηκε και στο νέο επιχειρηματικό βήμα που πρόκειται να κάνει άμεσα με μία σειρά καλλυντικών που θα φέρουν το όνομά της.

Δείτε το βίντεο με όσα αποκάλυψε η εντυπωσιακή καλλονή:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved