Showbiz

The 2night show: Γιώργος Κοψιδάς: «Τα χρήματα που παίρνουμε στο Survivor είναι πολύ δικαιολογημένα»

Gossip-tv Team

The 2night show: O Γιώργος Κοψιδάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός.

Ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor εμφανίστηκε στο πλατό φανερά ανανεωμένος και έφερε ένα μικρό δωράκι στον παρουσιαστή από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο Γιώργος Κοψιδάς αποκάλυψε ότι συζητάει για να συμμετέχει σε νέα τηλεοπτική σειρά από την ερχόμενη σεζόν και μια εκ των δυο θα προβάλλεται από την συχνότητα του ΑΝΤ1.

Για το τι μηνύματα λαμβάνει και το τι του λέει ο κόσμος όταν τον συναντάει έξω, ο πρώην παίκτης του Survivor είπε: "Ήμουν αξιοπρεπής στο παιχνίδι. Ο κόσμος που με σταματάει έξω, μου λέει όμορφα πράγματα. Σίγουρα λαμβάνω και μηνύματα αρνητικά από τον κόσμο. Τα σχόλια που είναι εναντίον μου δεν έχουν επιχειρήματα".

"Δεν με κούρασε η πείνα ούτε τα αγωνίσματα στο παιχνίδι, με κούρασε η συμβίωση και το ριάλιτι", συμπλήρωσε ο Γιώργος Κοψιδάς.

Όσον αφορά για την αμοιβή στο Survivor, εξομολογήθηκε: "Δικαιολογημένα πληρώνεται ένας παίκτης που πηγαίνει στο Survivor, γιατί βάζει το σώμα, την ψυχή και το μυαλό του σε πολύ μεγάλη ταλαιπωρία. Τα χρήματα που παίρνουμε στο Survivor είναι πολύ δικαιολογημένα".

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved