Showbiz

Ράγισαν καρδιές στο τρισάγιο του Καραϊβάζ! Σήμερα το μνημόσυνο!

Gossip-tv Team

Ήταν το μεσημέρι της 9ης Απριλίου όταν ο Γιώργος Καραίβάζ έπεφτε νεκρός από σφαίρες αγνώστων λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του, σοκάροντας το πανελλήνιο και βυθίζοντας την οικογένειά του σε βαρύ πένθος. 

Από τότε πέρασαν 40 ημέρες και χθες το απόγευμα, στενοί συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες βρέθηκαν στον τόπο όπου άφησε την τελευταία του πνοή στον Άλιμο για να παρεβρεθούν στο τρισάγιο στη μνήμη του άτυχου δημοσιογράφου.

Μάλιστα, στο σημείο της δολοφονίας, με πρωτοβουλία του καλού του φίλου, ιδιωτικού ερευνητή Γιώργου Τσούκαλη στήθηκε μία μαρμάρινη επιγραφή στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ που τόσο ξαφνικά και άδοξα έφυγε από τη ζωή.

Πρώτη στο σημείο έφτασε η οικογένειά του, η σύζυγός του Στάθα και ο γιος του Δημήτρης οι οποίοι και εναπόθεσαν λίγα λευκά τριαντάφυλλα στο σημείο.

Το παρών όμως έδωσε και η άλλοτε στενή συνεργάτιδά του Ζήνα Κουτσελίνη η οποία συνεχίζει να μην μπορεί να πιστέψει πως ο Γιώργος δεν είναι ανάμεσά μας.

Όλοι εύχονται σύντομα να αποδοθεί δικαιοσύνη και να βρεθούν οι ένοχοι για την εν ψυχρώ δολοφονία του.

Σήμερα τελείται στον ιερό ναό της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας, στον Άλιμο το μνημόσυνο για τον Γιώργο Καραϊβάζ όπου επίσης αναμένεται να παραβρεθούν όλοι όσοι αγάπησαν τον αδικοχαμένο δημοσιογράφο.

Δείτε το βίντεο με όσα συνέβησαν χθες στο τρισάγιο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved