Showbiz

My Greece: Βίκυ Σταυροπούλου: «Οι κολλητές μου έχουν παιδιά 10 χρόνων και εμένα έκλεισε τα 28»

Gossip-tv Team

My Greece: Η Βίκυ Σταυροπούλου ξενάγησε τη Δέσποινα Βανδή μέσω της εκπομπής της σε αγαπημένα της μέρη στη Μάνη και μίλησε για τη ζωή της, την κόρη της Δανάη Μπάρκα αλλά και τα μελλοντικά της σχέδια. 

Η ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μην ξεκινήσει την κουβέντα της από την κόρη της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τη λατρεύω τη Δανάη. Έχω ταλαιπωρηθεί μέσα μου. Το ότι έχω χάσει πολλές στιγμές λόγω δουλειάς. Αλλά συνειδητοποίησα πως όταν οι στιγμές που περνάς με το παιδί σου είναι ουσιαστικές και περιεκτικές, μπορεί να λειτουργήσουν ευεργετικά».

Η Δέσποινα Βανδή πήρε τον λόγο και είπε για το θέμα που συζητούσαν: «Αυτό που άφησα πίσω μου όταν γέννησα τη Μελίνα ήταν ο ελεύθερος μου χρόνος. Έχασα φίλες γιατί δεν μπορούσαν να συντονιστούν αλλιώς είναι να έχεις οικογένεια και παιδιά».

Η Βίκυ Σταυροπούλου συνέχισε λέγοντας: «Οι κολλητές μου στο σχολείο έχουν παιδιά 10 χρόνων και εμένα έκλεισε τα 28. Μεγαλώνουμε με τα παιδιά μας και μαθαίνουμε από αυτά. Ξέρεις πόσες φορές με έχει ξεμπλοκάρει η Δανάη σε κάποια πράγματα;».

Η ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον επιστήθιο φίλο της Χρήστο Χατζηπαναγιώτη για τον οποίο είπε: «Ο Χρήστος είναι το πλησιέστερο κλαδί μου. Είναι ο φίλος που εμπιστεύτηκα να μεγαλώσουμε μαζί τη Δανάη».

Όσο για την προσωπική της ζωή, η Βίκυ Σταυροπούλου παραδέχτηκε: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει γυναίκα που δεν θέλει έναν μεγάλο έρωτα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved