Showbiz

The 2Night Show: Τάνια Μπρεάζου: «Έχω να δω τον πατέρα μου 5 χρόνια»

Gossip-tv Team

The 2Night Show: Η Τάνια Μπρεάζου έδωσε την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όσα δεν γνωρίζουμε για εκείνη. 

Η όμορφη τραγουδίστρια και φιναλίστ του φετινού κύκλου του Your Face Sounds Familiar μίλησε για την παιδική της ηλικία την οποία έζησε στη Ρόδο: «Τραγουδάω από 5 χρονών. Αυτό ήταν το όνειρό μου. Δεν έχω φανταστεί να κάνω κάτι άλλο. Ήμουν καλή μαθήτρια».

Και συνέχισε: «Ζω μόνη μου στην Αθήνα από 17 χρονών. Δόξα τω Θεώ βρέθηκαν καλοί άνθρωποι στον δρόμο μου.

Είμαι σε φάση πολύ δημιουργική και θέλω να εστιάσω στην καριέρα μου. Δεν σκέφτομαι τη δημιουργία οικογένειας, είμαι μικρούλα ακόμα. Δεν έχω κάποια σχέση» είπε η νεαρή τραγουδίστρια και συνέχισε αποκαλύπτοντας κάτι που δεν γνωρίζαμε για εκείνη και την οικογένειά της: «Στην τελευταία καραντίνα έμεινα με τη μαμά μου. Είμαστε σαν φίλες. Έχω να δω τον πατέρα μου 5 χρόνια, ζει στη Ρουμανία αλλά τον αγαπάω εξίσου».

Όσο για το YFSF η Τάνια Μπρεάζου είπε: «Στο YFSF ανακάλυψα ότι μπορώ να είμαι λαϊκός τραγουδιστής. Ανακάλυψα πολλά πράγματα για τον εαυτό μου. Η πιο δύσκολη μεταμφίεση ήταν η Τζένη Βάνου. Το φοβόμουν πάρα πολύ, πώς θα βγάλω τη φωνή, το συναίσθημα».

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved