Showbiz

Βασίλης Καρράς: «Έφαγα πάρα πολύ μεγάλο πόλεμο. Με αναγκάσανε να βάλω φρουρά στο σπίτι μου»

Gossip-tv Team

Ο Βασίλης Καρράς ήταν καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω και μίλησε για τη ζωή του και για άγνωστες λεπτομέρειες αυτής στην λαμπερή αλλά και δύσκολη διαδρομή του στο τραγούδι και όχι μόνο!

Ο λαϊκός τραγουδιστής μίλησε για τα πρώτα δύσκολα χρόνια της ζωής του: «Το 1959 είμαι 8-9 χρονών και είχε βγει “Το τελευταίο βράδυ μου” του Καζαντζίδη και το έχω μάθει απέξω. Πήγα και έσπασα ένα μπολ στο σπίτι και το έκανα ηχείο και φωνάζω τους φίλους μου και κάνουμε μπάντα. Έρχεται η μάνα μου, ξύλο, όσο πιο πολύ με βάραγε, τότε περισσότερο ήθελα να γίνω τραγουδιστής. Η μαμά μου τραγούδαγε παραδοσιακά πάρα πολύ ωραία. Έκανα αμέτρητες δουλειές στη ζωή μου, έπειτα έχασα τον πατέρα μου στα 17, ήταν οικοδόμος και η μητέρα μου καθαρίστρια».

Ο Βασίλης Καρράς συνέχισε λέγοντας: «Πήγαινα στα σπίτια που καθάριζε η μητέρα μου να τη βοηθήσω και δεν ήθελε, στεναχωριόταν. Η πρώτη επαγγελματική ενασχόληση ήταν όταν ένα βράδυ, πάμε σε ένα ταβερνάκι με την παρέα μου και αρχίσαμε να τραγουδάμε όλοι μαζί και είναι ένας μουσικός και μου λέει δεν έρχεσαι τα Σάββατα να λες κανένα τραγουδάκι. Λέω ντρέπομαι. Ήταν ένα μαγαζί που χώραγε 150 άτομα και έλεγαν λαϊκά και ποντιακά. Στην πρεμιέρα ήρθε όσος κόσμος έρχεται και σήμερα στις πρεμιέρες μου. Ήρθε όλη η γειτονιά, έκλεισε ο δρόμος. Δεν μπόρεσαν να μπουν στο μαγαζί. Εκεί άρχισα να νιώθω τη φλόγα. Την άλλη δουλειά δεν την παρατούσα».

Η διαδρομή του μόνο εύκολη δεν ήταν καθώς όπως εξιστόρησε: «Το 1976 άφησα την άλλη δουλειά. Έκανα 4 εμφανίσεις τη βραδιά, άλλαζα ρούχα μέσα στο αυτοκίνητο. Ήταν δύσκολος ο δρόμος να ανοίξει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. Το είχα βάλει στόχο να το καταφέρω και είμαι σε ένα γραφείο μέσα, έχω φάει ένα πούλημα καλό, μεγάλο παραμύθι, εγώ είπα όμως δεν πειράζει. Έρχεται ένας τύπος που μου άρεσε η φάτσα του. Λέω ποιος είναι αυτός. Είχε ένα μαγαζί στο τέρμα της Πατησίων. Του λέω ποιον έχεις μέσα, τον Τζίμη Πανούση μου λέει και τελειώνει αύριο. Ωραία λέω, ξεκινάμε τη Δευτέρα. Κάνω 15 μέρες εκεί κα πήραν άλλη τροπή τα πράγματα και άρχισα να κατεβαίνω στην Αθήνα».

Ο ίδιος συνέχισε μιλώντας για μία σκοτεινή περίοδο της ζωής του: «Είχα παρατήσει το τραγούδι για έναν χρόνο. Κουράστηκα με τα "μαχαιρώματα" στον χώρο... Όταν ήρθα στην Αθήνα έφαγα πάρα πολύ μεγάλο πόλεμο, αυτά που έζησα δεν γράφονται σε βιβλίο. Να φανταστείς, με αναγκάσανε να βάλω φρουρά στο σπίτι μου. Εγώ τι δουλειά έχω με τη φρουρά; Δεν πείραξα άνθρωπο στη ζωή μου για να βάλω τρεις ανθρώπους να με φυλάνε».

Και συνέχισε με παράπονο: «Όταν δεν έχεις πειράξει άνθρωπο και είσαι καθαρός, λες ''γιατί ρε γαμώτο;''. Τα τρία χρόνια πέρασα πολύ δύσκολα, μέχρι που αναγκάστηκα να πουλήσω το σπίτι στην Αθήνα και να πάω σε διαμέρισμα για να ησυχάσω».

Φυσικά μίλησε και για τη ζωή του σήμερα. Ο τραγουδιστής έχει καταφέρει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Δηλώνει αγρότης καθώς έχει δημιουργήσει τη Φάρμα των ονείρων του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας όπου και ζει μόνιμα.

Δείτε παραπάνω το βίντεο με τις αποκαλύψεις του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved