Showbiz

Αυτό δεν το γνωρίζαμε: Από τους Ράδιο Αρβύλα, εκπαιδευτής αυτόνομης κατάδυσης και... ερωτευμένος!

Gossip-tv Team

O Στάθης Παναγιωτόπουλος, εκτός από μέλος της σατιρικής εκπομπής Ράδιο Αρβύλα είναι και εκπαιδευτής αυτόνομης κατάδυσης!

Ο γνωστός παρουσιαστής περνάει όλα τα καλοκαίρια του, από τον Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο, στην Αλόννησο, καθώς εκτός από το γεγονός ότι λατρεύει το νησί, έχει και καταγωγή από εκεί, από τον πατέρα του.

Όπως είπε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, η εκπαίδευση αυτόνομης κατάδυσης είναι κάτι με το οποίο ασχολείται εδώ και αρκετό καιρό.

H πρώτη επαφή με τον συγκεκριμένο κόσμο της κατάδυσης ήταν το 2012 όταν παρατήρησε ανθρώπους που το έκαναν και αποφάσισε να το δοκιμάσει και εκείνος.

Και επειδή ο βυθός της Αλοννήσου είναι ιδανικός, αποφάσισε να το κάνει. Από τότε ασχολείται επαγγελματικά, όμως όπως είπε, δεν μπορεί να ξεχωρίσει την κατάδυση ή τη δημοσιογραφία καθώς είναι και οι δύο μεγάλες του αγάπες.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος επίσης αποκάλυψε ότι έχει αποκτήσει τη δική του επιχείρηση, ένα καφέ στη χώρα του νησιού. Τέλος μίλησε για την προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας πως είναι ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό με μία γυναίκα με την οποία βουτούν μαζί για καταδύσεις.

Δείτε το βίντεο με όσα αποκάλυψε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved