Showbiz

Μεσάνυχτα: Αϊβάζης: Η σπάνια ασθένεια που τον φόβισε, οι παρενοχλήσεις και ο έρωτας με την Κορινθίου

Gossip-tv Team

Μεσάνυχτα: Ο Γιάννης Αϊβάζης ήταν καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη απόψε το βράδυ (3/6). 

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη σχέση του με τη σύζυγό του Μαρία Κορινθίου με την οποία είναι ήδη μαζί περίπου 14 χρόνια.

Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και express καθώς η ηθοποιός έμεινε έγκυος στους τρεις μήνες της σχέσης τους όμως όπως τόνισε ο Γιάννης Αϊβάζης αυτός ο έρωτας συνεχίζει να είναι δυνατός.

Ο ηθοποιός μίλησε με καμάρι για την 13χρονη κόρη του Ισμήνη η οποία έκανε guest εμφάνιση στο Καφέ της Χαράς αποκαλύπτοντας πως η μικρή δεν ήθελε να έχει τον μπαμπά της στα γυρίσματα.

Ο Γιάννης Αϊβάζης επίσης μίλησε για τις μεγάλες αλλαγές που έκανε όταν ήταν μικρός ως προς τον επαγγελματικό του προσανατολισμό καθώς ήθελε αρχικά να γίνει μητροπολίτης και ύστερα γυναικολόγος.

Eπίσης μίλησε για την σπάνια ασθένεια με την οποία ήρθε αντιμέτωπος όταν ήταν μόλις έξι ετών. "Ήταν από τα πράγματα που με δυνάμωσαν και μου δημιούργησαν άμυνες. Είναι ένα κομμάτι δύσκολο για μένα το συγκεκριμένο και ένα πράγμα που δεν ξέρουν οι δικοί μου ήταν ότι ζούσα ότι μπορεί να μου ξανασυμβεί" είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο Γιάννης Αϊβάζης στην Ελεονώρα Μελέτη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved