Showbiz

Παναγοπούλου: Η ανατριχιαστική περιγραφή της: «Μου έλεγαν ότι θα με κάψουν ζωντανή»

Gossip-tv Team

Στην κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό μίλησε το πρωί της Πέμπτης (3-06) η Βάσια Παναγοπούλου.

Η ηθοποιός σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έγιναν, στο περιστατικό που είχε λάβει χώρα στο δικό της θέατρο ανάμεσα σε πρωταγωνιστές παράστασης ενώ εξομολογήθηκε και την πιο δύσκολη στιγμή της κάνοντας μια ανατριχιαστική περιγραφή.

«Στο θέατρο έγινε ένα ξεκαθάρισμα και ένα ξεσκαρτάρισμα. Υποκλίνομαι σε όποιον βρήκε το θάρρος να σταθεί απέναντι σε μια κάμερα και να πει φοβερά πράγματα. Αφού δεν έχουν όλοι οι άνθρωπο ηθική, έπρεπε να συμβεί. Αυτό που με έχει ενοχλήσει είναι ότι ακούγονται μόνο για το θέατρο, λες και όλα τέλειωσαν εκεί, στις υπόλοιπες εργασίες τι συμβαίνει; Γιατί οι ηθοποιοί έπρεπε να είναι οι πιο δυνατοί;», είπε και συνέχισε:

«Αυτό που είχε συμβεί σε παράστασή μου είναι αντικείμενο δίκης, πλέον, οπότε δεν είναι σωστό να το σχολιάσουμε τώρα. Για τον τρόπο που το χειρίστηκα εγώ θεωρώ ότι η ιστορία με δικαίωσε. Θέση έχω πάρει. Πήρα και παραπήρα θέση, αφού η παράσταση σταμάτησε. Πιο πολύ θέση από αυτό δεν υπάρχει. Πριν σταματήσει η παράσταση πρώτος είχε φύγει ο ηθοποιός και όχι η κοπέλα. Άρα, πήρα θέση». Η ηθοποιός σόκαρε περιγράφοντας την πιο δύσκολη στιγμή της.

«Ηταν όταν είχαμε ανεβάσει το Κόρπους Κρίστι. Εκεί το να ακούς ότι θα σε σκοτώσουν ή θα σε κάψουμε ζωντανή, ή θα σου σκοτώσουμε τα παιδιά σου, είναι σίγουρα δύσκολο. Είχα γεμίσει κάμερες τον χώρο, είχα ενημερώσει την αστυνομία. Τα παιδιά μου είχα φροντίσει να είναι προστατευμένα. Είχα πάρει και για τον εαυτό μου κάποια μέτρα προστασίας». Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved