Showbiz

Παραμυθένια πρόταση γάμου για την πρώην σύζυγο του Ατζούν Ιλίτζαλι

Gossip-tv Team

Ατζούν Ιλίτζαλι: Η πρώην σύζυγος του τηλεοπτικού παραγωγού ετοιμάζεται να ντυθεί νύφη - Αυτός είναι ο εκατομμυριούχος σύντροφός της

Στο παρελθόν υπήρξαν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια, ενώ απέκτησαν μαζί μια κόρη η οποία σήμερα είναι 8 ετών. Ο Ατζούν και η Σεϊμά ακολούθησαν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, με το Πρωινό του ANT1 να έχει όλα τα νεότερα για την πολυσυζητημένη πρόταση γάμου.

Είναι μια κοπέλα η οποία ασχολείται πάρα πολύ με τη yoga, και έχουν κάνει με τον Ατζούν τη Μελίσα που είδαμε πρόσφατα σε ένα από τα επεισόδια του Survivor. Είναι η κόρη τους.

Η Σεϊμά δημοσίευσε στα social media την πρόταση γάμου που της έκανε ο ο σύντροφός της ο οποίος είναι Αιγύπτιος εκατομμυριούχος επιχειρηματίας και είναι ένας κούκλος. Ανέβασε βίντεο με πλάνα από το σκηνικό που ανέβασε ο σύντροφός της για να γίνει η πρόταση γάμου, όλο το σκηνικό αυτό έγινε στη Ίμπιζα.

Φυσικά οι διαδικτυακοί φίλοι του ζευγαριού έσπευσαν να στείλουν τις ευχές τους, με το ζευγάρι να κάνει πλέον τα πρώτα σχέδια του παραμυθένιου του γάμου.

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved