Showbiz

Survivor: Τριαντάφυλλος: Το πρώτο βίντεο πριν μπει στο αεροπλάνο για Ελλάδα - Είναι αγνώριστος

Gossip-tv Team

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος επιστρέφει αυτή τη Δευτέρα (7/6) στην Ελλάδα και λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο έκανε την πρώτη του ανάρτηση.

Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και είναι πραγματικά αγνώριστος.
Ξυρίστηκε, κουρεύτηκε και είναι ένας... άλλος!

«Μετά από μισό χρόνο πήρα ξανά το κινητό στα χέρια μου και σας μιλάω. Δεν ξέρω τι γίνεται στην Ελλάδα μας, δεν ξέρω τίποτα. Πήγα κουρεύτηκα, ξυρίστηκα. Αύριο στις 16:10 θα είμαι Ελευθέριος Βενιζέλος, πρώτα ο Θεός. Εύχομαι να με αγαπάτε και να με θέλετε», είπε ο Τριαντάφυλλος στο βίντεο που ανέβασε στα Instastories του.

Να θυμίσουμε πως «Ίσως η δυσκολότερη μέρα μου στο παιχνίδι από τη μέρα που χωρίσαμε με τη Μαριαλένα στις ομάδες. Μου λείπει πάρα πολύ αυτή είναι η αλήθεια. Είμαι πάρα πολύ φορτισμένος, με έχει πιάσει ένα παράπονο. Ξεκάθαρα για εμένα ήταν στο στήριγμά μου. Τσακωνόμασταν, τον έβριζα και έκανε σαν παιδάκι», ήταν μερικά από τα λόγια του Σάκη Κατσούλη για τον Τριαντάφυλλο στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (6/6).

Δείτε το βίντεο παραπάνω και θα πάθετε πλάκα με τη μεγάλη του αλλαγή...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved