Showbiz

Κατερίνα Παπακωστοπούλου: Της ευχήθηκαν on air στο δελτίο του Star για τον γάμο της!

Gossip-tv Team

Η Κάτια Μακρή έδωσε τις πιο ωραίες ευχές στην Κατερίνα Παπακωστοπούλου στον αέρα του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του Star Channel.

Η Κάτια Μακρή και ο σύζυγός της Νικόλα Σερεπίσος παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα και η νύφη έλαμπε σε αυτή την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της.

Ο γάμος έγινε στο Prive Club της Γλυφάδας παρουσία μόνο στενών συγγενών και φίλων. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου και έλαμπε από ευτυχία, όπως ήταν φυσικό.

Σήμερα η νεόνυμφη παρουσιάστρια και δημοσιογράφος εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR και η Κάτια Μακρή της ευχήθηκε on air.

«Πηγαίνουμε στην Κατερίνα Παπακωστοπούλου που έχει όλες τις πληροφορίες. Όμως, Κατερίνα, πριν από το ρεπορτάζ, θέλω την δική σου είδηση! Θέλω να ευχηθώ για τον γάμο σου. Να είστε αγαπημένοι και ευτυχισμένοι», είπε στην αρχή η Κάτια Μακρή.

Και στη συνέχεια απάντησε η Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Κάτια μου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ προσωπικά εσένα και όλους τους φίλους που μου έχουν στείλει τόσες ευχές. Σήμερα είναι και τα γενέθλια μου οπότε έχουμε διπλή γιορτή και σε ευχαριστώ εσένα προσωπικά για την αγάπη σου και τις ιδιαίτερες συζητήσεις που έχουμε και εκτός αέρα».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved