Showbiz

Μανίκας για δολοφονία Μπερδέση: «Γνωρίζω τη μητέρα του. Οι δικοί του άνθρωποι είναι χάλια»

Gossip-tv Team

Μανίκας για δολοφονία Μπερδέση: Η συμμετοχή τους σε ριάλιτι της tv, η φιλία τους και το αναπάντεχο τέλος του 39χρονου πυγμάχου

Το γύρο του διαδικτύου και των τηλεοπτικών εκπομπών έκανε πρόσφατα η θλιβερή είδηση για την άγρια δολοφονία του Τάσου Μπερδέση. Ο 39χρονος πυγμάχος έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό, μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι, Survival Secrets.

Περισσότερα αποκάλυψε ο Γιώργος Μανίκας ο οποίος συμμετείχε στο ίδιο ριάλιτι εκείνη την εποχή, έχοντας μάλιστα αναπτύξει μια δυνατή φιλία με τον Τάσο Μπερδέση.

«Όταν ζεις με τον άλλον 24 ώρες την ημέρα, δημιουργείς μια σχέση πολύ ιδιαίτερη που τον θεωρείς οικογένεια. Νιώθεις πολύ οικεία, τους βάζεις μέσα στην καρδιά σου και δύσκολα τους βγάζεις. Του λες τα προσωπικά σου, τα εσώψυχά σου, οπότε γίνεσαι φίλος», είπε αρχικά για τη φιλία του.

Όσο για τους ανθρώπους που άφησε πίσω ο Τάσος Μπερδέσης, ο Γιώργος Μανίκας αποκάλυψε...

«Ήταν με μια κοπέλα μαζί, είχε βρει τον δρόμο του, είχε ξεκινήσει πρωταθλητισμό ενεργά, έκανε αγώνες, προπονήσεις στο εξωτερικό με πολύ σκληρούς αντιπάλους. Γνωρίζω την μητέρα του, τον αδελφό του. Οι δικοί του άνθρωποι είναι χάλια. Όταν ζεις με τον άλλον 24ωρες την ημέρα τον θεωρείς οικογένεια μετά», είπε καλεσμένος στο Πρωινό.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved