Showbiz

Το Πρωινό: Η απολαυστική συνάντηση Βίσση - Σάκκαρη στο θέατρο Άλσος και οι ατάκες του Λιάγκα

Gossip-tv Team

Το Πρωινό: Ενθουσιασμένη η Μαρία Σάκκαρη μετά την πετυχημένη συναυλία στο Θέατρο Άλσος - Όσα δήλωσε στην κάμερα για την Άννα Βίσση

Με δύο μεγάλες συναυλίες στις 14 & 15 Ιουνίου ξεκινάει η Άννα Βίσση τις καλοκαιρινές της συναντήσεις με τους θαυμαστές της στο Θέατρο Άλσος.

Η μοναδική ερμηνεύτρια ενώνεται ξανά με την «χρυσή» 12μελή μπάντα της και παρουσιάζει στο αθηναϊκό κοινό ένα τρίωρο -ανατρεπτικό- μουσικό ταξίδι.

Θρυλικές επιτυχίες, καθηλωτικές ερμηνείες και τραγούδια σταθμοί από την πλούσια προσωπική της διαδρομή, αλλά και αγαπημένα τραγούδια και διασκευές από την ελληνική και διεθνή σκηνή, εναλλάσσονται μαγικά, σε μια καλοκαιρινή γιορτή της μουσικής.

Το βράδυ της Δευτέρας και στην βροχερή συναυλία της Άννας Βίσση, στο Θέατρο Άλσος βρέθηκαν οι αγαπημένοι celebrities αλλά και οι φανατικοί θαυμαστές της. Τα φλας φυσικά έπεσαν στο πρόσωπο των ημερών, το οποίο δεν είναι άλλο από τη Μαρία Σάκκαρη.

Η κορυφαία τενίστρια είναι προσωπική φίλη της τραγουδίστριας και φυσικά όταν την είδε μέσα στο πλήθος η Άννα Βίσση τη φώναξε πάνω στη σκηνή. Όπως πρώτο σας ενημέρωσε το gossip-tv με αποκλειστικό βίντεο, η Άννα Βίσση και η Μαρία Σάκκαρη είχαν έναν απολαυστικό διάλογο επί σκηνής.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved