Showbiz

Μάρω Λύτρα: Η on air αντίδραση όταν ρωτήθηκε για τον Κώστα Καραφώτη

Μάρω Λύτρα: Την είδαμε τηλεοπτικά μετά από αρκετό καιρό και μάθαμε όλα της τα νέα για τη ζωή της στον Καναδά.

Όλα τα νεότερα από τη ζωή της στον Καναδά, αποκάλυψε η Μάρω Λύτρα. Η γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, μετά από αρκετό διάστημα αποχής από τα media.

Να θυμίσουμε πως η Μάρω Λύτρα στο παρελθόν γνώρισε μεγάλη δημοσιότητα μέσα από τη συμμετοχή της στο Fame Story. Οι παλαιότεροι μάλιστα τηλεθεατές θα θυμούνται το καυτό ειδύλλιο με τον Κώστα Καραφώτη αλλά και τα όσα είχαν γραφτεί και ακουστεί για την προσωπική τους ζωή, εκείνη την εποχή.

Σήμερα οι δυο τους έχουν προχωρήσει τις ζωές τους, αν και συχνά θα ερωτηθούν για το διάστημα που υπήρξαν μαζί αλλά και όσα βίωσαν στο talent show του ANT1.

Η Ζήνα Κουτσελίνη πάντως δεν δίστασε να ρωτήσει την καλεσμένη της για τον γνωστό τραγουδιστή...

«Να σου πω κάτι χωρίς να μου θυμώσεις; Θα ήθελα να σε ξαναδώ πολύ μαζί με τον Καραφώτη σε ένα μουσικό ντουέτο. Έχετε ωριμάσει και οι δύο. Δεν ξέρεις καμιά φορά πως τα φέρνει η ζωή. Στον κύκλο που κάνουμε στη ζωή, ερχόμαστε πιο ώριμοι πια, να αγκαλιαστούμε αλλιώς. Όχι ερωτικά, συναισθηματικά. Και αυτό για μένα είναι το πιο σημαντικό», είπε η παρουσιάστρια και εκείνη έκπληκτη έδωσε τη δική της απάντηση on air: «Oh my God, θα είμαστε 80 χρονών με τις μαγκούρες και θα λένε Καραφώτης-Μάρω», απάντησε με χιούμορ.

Δείτε το παραπάνω βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved