Showbiz

Μύκονος: Ξυλοδαρμοί και παρεξηγήσεις – Επίθεση από σύντροφο ποδοσφαιριστή για ένα φόρεμα

Gossip-tv Team

Μύκονος: Μπουνιές και κλωτσιές υποστηρίζει πως δέχθηκε μοντέλο απο την αρραβωνιαστικιά του διάσημου ποδοσφαιριστή Μαχρέζ.

Ξέφυγε η κατάσταση στο νησί των Ανέμων με ένα μοντέλο να υποστηρίζει ότι έφαγε ξύλο για ένα φόρεμα και το βίντεο έχει ήδη γίνει viral.

«Δεν μου αρέσει να μου δίνουν μπουνιές στο πρόσωπο. Αυτοί οι άνδρες άρχισαν να μας βρίζουν, όλους τους φίλους μας και άρχισαν να μας επιτίθενται», δήλωσε το μοντέλο υποστηρίζοντας ότι αιτία για την επίθεση ήταν ένα φόρεμα.

Το μοντέλο συνεχίζει το βίντεο δείχνοντας τα χτυπήματά του στο πρόσωπο ενώ χρησιμοποιώντας ένα στιγμιότυπο των όσων τραβήχτηκαν από τη φασαρία υποστηρίζει ότι ήταν η αρραβωνιαστικιά του Μαχρέζ που της επιτέθηκε.

Δεύτερος ξυλοδαρμός στη Μύκονο

Μπουκάλια, μπουνιές και κλωτσιές από 15 άτομα δέχθηκε ο σωματοφύλακας του «βασιλιά του Instagram», Νταν Μπιλζέριαν.

Το βίαιο περιστατικό σημειώθηκε κοντά σε γνωστή κοσμοπολίτικη παραλία στην Μύκονο. Ο σωματοφύλακας κλήθηκε από ανθρώπους του ξενοδοχείου προκειμένου να επέμβει όταν μια παρέα 15 Γαλλοαλγερινών που είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ άρχισε να παρεκτρέπεται και να δημιουργεί προβλήματα όμως η παρέα άρχισε να εκτοξεύει μπουκάλια αλκοόλ, μέχρι ποτήρια και αιχμηρά αντικείμενα.
Έπειτα, σωριάστηκε στο έδαφος αιμόφυρτος και λιπόθυμος.

Δείτε το βίντεο παραπάνω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved