Showbiz

Survivor: Γαλακτερός: Με τη Νικόλ είμαστε σαν αδέλφια. Θα μπορούσα να κάνω σχέση με τη Μαριαλένα

Gossip-tv Team

Survivor: O Παύλος Γαλακτερός βρέθηκε στο εξομολογητήριο του After Dark και μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor, για τη συμπαίκτριά του εκείνη που θα μπορούσε να δει ερωτικά παρ' όλο που θα έκανε κάποιον να θυμώσει αλλά και για την εκπομπή που θα παρουσιάζει από τη νέα σεζόν. 

Ο Παύλος μίλησε για τη φορά εκείνη που είχε... κλέψει φαγητό στον Άγιο Δομίνικο. Όπως εξήγησε: «Το είχα βρει στα σκουπίδια, το πήρα και το έφαγα. Το είχα δει πεσμένο κάτω, δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Ήταν ένα σάπιο σάντουιτς με πολλά μυρμήγκια. Το μοιράστηκα με τον Ηλία και τον Κόρο».

Όσο για τη σχέση του με τους πρώην συμπαίκτες του, ο ίδιος σχολίασε: «Με τον Αλέξη Παππά είχαμε κοντραριστεί και δεν είχαμε δώσει ευκαιρία ο ένας στον άλλον να γνωριστούμε. Δεν έχουμε βρεθεί, μιλήσαμε μια φορά στο τηλέφωνο και όλα καλά».

Θα έκανε σχέση με κάποια παίκτρια του Survivor; Η απάντησή του ήταν έκπληξη: «Έχω έρθει πολύ κοντά με τη Νικολέτα αλλά τη βλέπω σαν αδερφή μου. Θα παρεξηγηθεί ο Σάκης αλλά θα πω τη Μαριαλένα» είπε.

Ο Παύλος Γαλακτερός επίσης είπε ότι θα τον δούμε μπροστά από τις κάμερες και μάλιστα, αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο.

Δείτε τι άλλο είπε στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved