Showbiz

Αγγελική: Το συγκινητικό και τρυφερό «αντίο» της Νάντιας Μπουλέ στη σειρά!

Gossip-tv Team

Αγγελική: Οι συντελεστές της επιτυχημένης σειράς του Alpha δεν θα μπορούσαν παρά να είναι σήμερα ιδιαίτερα συγκινημένοι με το οριστικό φινάλε

Η τηλεοπτική Τζένη που αγαπήθηκε αλλά και μισήθηκε μαζί από τους τηλεθεατές με τον αμφιλεγόμενο χαρακτήρα της, στο τέλος της σειράς, όπως παρακολουθήσαμε έχει πλέον γεννήσει το μωρό της και ζει πολύ μακριά από την οικογένεια Αργυρού.

Όλα αυτά στη μικρή οθόνη γιατί μακριά από αυτή, η πραγματική Νάντια Μπουλέ ακόμα δεν έχει φέρει το μωρό της στη ζωή όμως μπαίνει στην τελική ευθεία.

Απόψε, λίγο μετά το τέλος της σειράς, η ηθοποιός και τραγουδίστρια θέλησε να αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο αυτή την τηλεοπτική δουλειά που όπως και η ίδια έχει τονίσει σε πολλές συνεντεύξεις της ήταν από τις καλύτερες που έχει κάνει.

Μαζί με τον Γιώργο Περρή που ερμηνεύει το τραγούδι των τίτλων τραγούδησαν το "Καρδιά κοίτα να κοπείς" που αγαπήθηκε πολύ από τους φαν της σειράς...

«Καρδιά κοιτά να κοπείς ξανά στα δυο / Βαθιά σε άβυσσο σιωπής ναυαγώ / Γιατί σβήνουν όλα εκεί που δεν με πας / Γιατί δεν σου ‘μαθε κανείς ν’ αγαπάς», τραγούδησαν μαζί με τον Γιώργο Περρή να χαϊδεύει τρυφερά την κοιλίτσα της Νάντιας Μπουλέ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τραγούδι «Καρδιά Κοίτα» συμπεριλαμβάνεται στον τελευταίο δίσκο του Γιώργου Περρή με τίτλο «Σταθερά Στα Όνειρα», σε μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και σε στίχους τους Λίνας Νικολακοπούλου.

Στο τραγούδι συμμετέχει μάλιστα και ο Γιώργος Νταλάρας.

Δείτε το όμορφο βίντεο παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved