Showbiz

Ροϊλός – Μανούρη: Επιτέλους, μιλούν πρώτη φορά για τον έρωτά τους on camera!

Gossip-tv Team

O Αναστάσιος Ροϊλός και η Εριέττα Μανούρη είναι μαζί και πρώτη φορά μιλούν για τον έρωτά τους on camera! Τι αποκάλυψε το ζευγάρι; 

Πρεμιέρα είχε η παράσταση "Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες" που ανέβηκε στο θέατρο Λαμπέτη και φυσικά το ενδιαφέρον όλων μονοπώλησαν οι πρωταγωνιστές.

Ο λόγος για τον Αναστάσιο Ροϊλό, ή αν προτιμάτε, τον τηλεοπτικό Νικηφόρο από τις Άγριες Μέλισσες και την όμορφη αγαπημένη του Εριέττα Μανούρη που απολαύσαμε στη σειρά Αγγελική, οι οποίοι συνεργάζονται και επαγγελματικά.

Ερωτευμένοι λοιπόν και on και off stage, μίλησαν πρώτη φορά για τη σχέση τους!

«Πάντα έχει τη δυσκολία του να συνεργάζεσαι με πολύ δικούς σου ανθρώπους. Η συνεργασία έτυχε, μας προτείνανε μαζί» είπε στο Happy Day ο Αναστάσιος Ροϊλός.

«Είναι ασφάλεια γιατί με τον Αναστάση έχουμε μια πολύ δυνατή χημεία. Ξέρεις έχεις δύο μάτια απέναντί σου που ξέρεις ότι είστε μαζί και ό,τι γίνει λάθος θα το σώσουμε και ό,τι πάει σωστά θα το χαρούμε παρέα. Οπότε είναι πολύ σημαντικό. Η μαμά μου πάντα γίνεται κολλητή με τους συντρόφους μου. Πάντα φταίει το παιδί, όχι οι άλλοι. Τον Αναστάση τον συμπαθεί πολύ» δήλωσε η Εριέττα Μανούρη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved