Showbiz

Χριστίνα Μαραγκόζη: «Τώρα το ακούω ότι έγινε η βάφτιση του μικρού Αντώνη, δεν το ξέρω»

Gossip-tv Team

Στην κάμερα της εκπομπής Love It, μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής (16-07) η Χριστίνα Μαραγκόζη.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη ζωή της με τον Αντώνη Βαρδή και όλα όσα τους συνέδεαν ενώ με έκπληξη αποκάλυψε πως δεν γνώριζε για τη βάφτιση του γιου του Γιάννη Βαρδή.

«Δεν το ξέρω καν! Τώρα το ακούω ότι έγινε η βάφτιση, δεν το ξέρω. Δεν έχω να χωρίσω κάτι με τον Γιάννη ούτε με την Καλλιστώ, είχαμε άριστη σχέση όσο ήμασταν μαζί με τον Αντώνη. Μια χαρά όλα», είπε ενώ εξομολογήθηκε όλα όσα της λείπουν από τον Αντώνη Βαρδή.

«Από τον Αντώνη μου λείπουν πιο πολύ τα τραγούδια του, η έμπνευσή του. Με τον Αντώνη περάσαμε πάρα πολλά χρόνια μαζί. Ήμασταν δέκα χρόνια μαζί, τραγουδούσαμε μαζί. Τα τραγούδια που ακούω έχουν μνήμες, κάποιες είναι ευχάριστες κάποιες όχι. Με τον Αντώνη ήμασταν δύο διαφορετικοί τραγουδιστές, δεν ήμασταν ντουέτο. Μπορεί να ήταν λίγο ενοχλητικό το γεγονός ότι με συνέδεαν μαζί του. Ο Αντώνης ήταν ένας πολύ σπουδαίος συνθέτης και να συνδέεις το όνομα σου με έναν σπουδαίο συνθέτη είναι πολύ όμορφο. Αλλά ο καθένας μας έχει τη δική του δισκογραφία και αυτό έπρεπε να το ξεχωρίζει ο κόσμος», είπε.

Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved