Showbiz

Χρυσικάκος: Εξιτήριο μετά από 6 εβδομάδες! «Αν δεν είχα κάνει τα εμβόλια, τώρα δεν θα μιλούσαμε»

Gossip-tv Team

Ο Τάκης Χρυσικάκος μετά από έξι ολόκληρες εβδομάδες στο νοσοκομείο πήρε εξιτήριο εδώ και μερικά 24ωρα και βρίσκεται στο σπίτι του όπου και αναρρώνει. 

Ο αγαπημένος ηθοποιός είχε υποβληθεί και στις δύο δόσεις του εμβολίου όμως μιλώντας στην εκπομπή "Τώρα ό,τι συμβαίνει" ξεκαθάρισε ότι ένα νόσημα που τον ταλαιπωρεί δεν του επέτρεψε να δημιουργήσει τα κατάλληλα αντισώματα.

Έτσι, κόλλησε κορονοϊό ο οποίος όμως τον ταλαιπώρησε τόσο που αναγκάστηκε να βρεθεί στο νοσοκομείο και μάλιστα για παραπάνω από ένα μήνα.

Όπως εξομολογήθηκε ο Τάκης Χρυσικάκος, όταν βρέθηκε στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι είχε πολύ βαριά πνευμονία και χρειάστηκε να έχει μηχανήματα για να υποστηρίζεται η αναπνοή του. Στο μεταξύ όμως κόλλησε και ένα ενδονοσοκομειακό μικρόβιο που επιβάρυνε την υγεία του.

Ο ηθοποιός επεσήμανε πως οι εβδομάδες που πέρασε στο νοσοκομείο ήταν οι πιο δύσκολες της ζωής του ενώ τόνισε πως δεν κατάλαβε ποτέ από πού κόλλησε.

Εκείνο που θέλησε να περάσει ως μήνυμα στον κόσμο που παρακολουθούσε ήταν πως όπως του είπαν οι γιατροί που τον παρακολουθούν, αν δεν είχε κάνει το εμβόλιο, δεν θα μιλούσαμε πλέον μαζί του.

Δείτε το βίντεο με τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του Τάκη Χρυσικάκου για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό.

Δείτε τις δηλώσεις του στην εκπομπή παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved