Showbiz

Τόλης Βοσκόπουλος: «Δεν μου αρέσει ο θάνατος καθόλου» (Μία σπάνια συνέντευξη στον Τέρενς Κουίκ)

Gossip-tv Team

O Τόλης Βοσκόπουλος είχε δώσει μια σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή «Απόψε με τον Τέρενς Κουίκ»  το 1996 και αποσπάσματα της εκπομπής προβλήθηκαν στο «Καλοκαίρι Μαζί» στον ΑΝΤ1!

Ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε πει στον Τέρενς Κουίκ: «Όταν λείπω έξω από την Ελλάδα δεν αισθάνομαι τίποτα, δεν νιώθω τίποτα, δεν μ’ αρέσει τίποτα, δεν παρακολουθώ τίποτα, δεν θαυμάζω τίποτα και έχω μονίμως το νου μου πότε θα ξαναγυρίσω στον τόπο μου.».

Και είχε αναφέρει: «Δεν υπάρχει στιγμή, δευτερόλεπτο της ζωής μου που να μην προσεύχομαι. Δεν νομίζω να υπάρχει στον κόσμο κανένας άλλος να πιστεύει όσο εγώ.».

Και είχε δηλώσει σε άλλο σημείο της συνέντευξης: «Δεν μου αρέσει να τελειώνει τίποτα, πόσο μάλλον η ζωή. Η ζωή δεν θα ήθελα να σκέφτομαι ότι κάπου τελειώνει. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάποια μέρα θα πεθάνουμε. Δεν μου αρέσει ο θάνατος καθόλου».

Ο Τέρενς Κουίκ μιλώντας στην εκπομπή Καλοκαίρι Μαζί υπογράμμισε: «Ήταν ένας πολύ συγκροτημένος άνθρωπος, ο οποίος του άρεσε να περνάει πολύ χρόνο με την οικογένειά του. Απίστευτα ευγενής. Αυτό το απόσπασμα με συγκλονίζει».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved