Showbiz

Κηδεία Βοσκόπουλου: Ο "ποιητής της μελωδίας" Γιώργος Κριμιζάκης αποχαιρετά τον φίλο του Τόλη

Ελένη-Άννα Καπάνταη

Κηδεία Βοσκόπουλου: Βαθύτατα συγκινημένος ο "ποιητής της μελωδίας" όπως αποκαλούν πολλοί τον συνθέτη Γιώργο Κριμιζάκη βρέθηκε στο Α' Νεκροταφείο για να αποχαιρετήσει τον στενό φίλο και συνεργάτη του. 

Οι δύο καλλιτέχνες είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν. Το τραγούδι "Σε τι κόσμο βρέθηκα" είναι ένα από τα τέσσερα τραγούδια του Κριμιζάκη που ερμήνευσε ο Τόλης Βοσκόπουλος στη δισκογραφία και αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι των ζωντανών εμφανίσεων του ερμηνευτή μαζί με άλλα δύο τραγούδια του συνθέτη, το «Εγώ τι έχω και τι θα ‘χω» και «Του χρόνου τέτοια μέρα».

Ο Γιώργος Κριμιζάκης, μίλησε στο gossip-tv για τον Τόλη Βοσκόπουλο που γνώρισε εκείνος και όπως είπε, έκαναν πολλή παρέα. Μάλιστα αποκάλυψε ότι όταν συναντιούνταν με τη γυναίκα του Κριμιζάκη, ο Τόλης Βοσκόπουλος της έλεγε πως δεν γνωρίζει τι άνθρωπο έχει δίπλα της, θέλοντας να επαινέσει τον καλό του φίλο.

Ο γνωστός συνθέτης μίλησε και για τις επιτυχίες που έκαναν μαζί και που όντως ο Τόλης Βοσκόπουλος συμπεριλάμβανε σε κάθε του εμφάνιση μέχρι και πολύ πρόσφατα.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο Γιώργος Κριμιζάκης για τον δικό του Τόλη Βοσκόπουλο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved