Showbiz

Ο Νίκος Βέρτης με... φορητό ηχείο για να ακούει μουσική στα σοκάκια της Μυκόνου!

Gossip-tv Team

Ο Νίκος Βέρτης βρίσκεται στη Μύκονο και η αλήθεια είναι πως προκάλεσε... εντύπωση η εμφάνισή του στα στενά του νησιού αφού κυκλοφορούσε με ένα... ηχείο

Μπορεί να μη το κρατούσε εκείνος αλλά ένας φίλος του, όμως σίγουρα ο τραγουδιστής είχε το μυαλό του στα τραγούδια που άκουγε.

Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Alpha Παντού, ο Νίκος Βέρτης δεν άκουγε δικά του τραγούδια όπως ίσως θα περίμενε κανείς, αλλά... ανατολίτικα τραγούδια.

Όχι πως ο τραγουδιστής δεν έχει αποδείξει την αγάπη του για τον συγκεκριμένο ήχο, όμως δεν περιμέναμε πως ακόμα και στη Μύκονο δεν θα μπορούσε να την... αποχωριστεί.

Ο Νίκος Βέρτης έκανε τη βόλτα του στην καρδιά του νησιού μαζί με τους φίλους του, χαμογέλασε σε όλους όσους τον αναγνώριζαν και ύστερα απόλαυσε πιο πριβέ στιγμές με την παρέα του τρώγοντας και πίνοντας σε αγαπημένα του στέκια.

Δείτε παραπάνω το βίντεο:

Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε και σε άλλη βραδινή του έξοδο κατά την οποία ο τραγουδιστής έδειχνε να είναι σε πολύ καλή διάθεση και έτοιμος να απολαύσει τη Μύκονο by night. Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved