Showbiz

Αποκλειστικό: Οικογενειακές διακοπές για τον Χειμωνέτο στη Ρόδο! Τα παιχνίδια με τα παιδιά του!

Μπορεί ο Γιώργος Χειμωνέτος τα τελευταία χρόνια να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας όμως ο λόγος είναι σοβαρός και έχει να κάνει αποκλειστικά με την αφοσίωσή του στην οικογένειά του!

Ο Ολυμπιονίκης στην ποδηλασία, παρουσιαστής και επιχειρηματίας, ο οποίος κατάγεται από τη Ρόδο, δεν θα μπορούσε αυτές τις μέρες να μη βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του με την οικογένειά του και να περνάει εκεί τις διακοπές του.

Μάλιστα, ο φακός του gossip-tv τον απαθανάτισε σε χαλαρές και ξέγνοιαστες στιγμές παιχνιδιού με την κόρη του και τον γιο του σε μία από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού, αυτή της Τσαμπίκας.

Ο ίδιος μαζί με τη γυναίκα του Εύα Μουρτζάκη και τα δύο τους παιδιά, ήταν καλεσμένοι του επιχειρηματία Κώστα Αποστολίδη στο πολυσύχναστο Beach Bar Monamo και εκεί έσπευσαν να απολαύσουν βουτιές και υδάτινα παιχνίδια όλοι μαζί.

Μάλιστα, εκεί είχαν και την ευκαιρία, εντελώς τυχαία, να συναντήσουν τον Κωνσταντίνο Βασάλο με τον οποίο και έβγαλαν φωτογραφίες αλλά και τα είπαν σε πολύ φιλικό κλίμα.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο που εξασφαλίσαμε από τις διακοπές της οικογένειας στη Ρόδο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved