Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Έτσι ο Αλεξάνδρου της «χάλασε» το βίντεο – Τα πειράγματα μέσα στο αυτοκίνητο!

Gossip-tv Team

Φταίει ο έρωτας που ο Δημήτρης  Αλεξάνδρου «χαλάει» όλα τα βίντεο της Ιωάννας Τούνη!

Η influencer μόλις προσπαθεί να κάνει ένα instastory ο αγαπημένος της εισβάλλει και… της το καταστρέφει! Πώς αντιδρά η Ιωάννα; Δεν του θυμώνει φυσικά, αλλά ξεσπά σε γελάκια αφού είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του!

H Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε άλλη μια στιγμή της καθημερινότητάς της, με τους διαδικτυακούς της φίλους, και αυτή τη φορά ήταν μέσα στο αυτοκίνητο, αλλά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου εισέβαλε ξανά στο πλάνο και εκείνη ξέσπασε σε γέλια, ενώ σχολίασε το εν λόγω βίντεο γράφοντας: "Με κοροϊδεύει"!

Δείτε το παραπάνω!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Ιωάννα Τούνη σε ένα Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μίλησε για τη νέα της σχέση, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το όνομα του συντρόφου της. Ήταν αδύνατον οι followers της να μην την ρωτήσουν για την προσωπική της ζωή.

«Πλέον αντιλαμβάνομαι πως δεν γίνεται να έχω προσωπική ζωή από τη στιγμή που δημοσιεύονται παντού άρθρα και φωτογραφίες από στιγμές μου, που προσπαθώ να κρατήσω ιδιωτικές. Όλα στη ζωή έχουν ένα τίμημα», έγραψε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να νιώσω σίγουρη και ασφαλής και θα σας τα δείξω όλα. Κρατήστε απλά για την ώρα ότι περνάω πολύ όμορφα και όποτε δεν σας δείχνω με ποιον είμαι, είμαι με τον….».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved