Showbiz

Κινηματογραφική κλοπή με θύμα πασίγνωστο καλλιτέχνη! Συνελήφθη ένας από τους δράστες!

Gossip-tv Team

Απίστευτη, κινηματογραφικού τύπου κλοπή συνέβη το απόγευμα της Τρίτης στο Παλαιό Φάληρο και θύματα ήταν πασίγνωστος Έλληνας καλλιτέχνης και η σύζυγός του. 

Ο λόγος για τη Μαρία Δρούζα, αδερφή της παρουσιάστριας Άννας Δρούζα, και τον σύζυγό της Τόνι Κονταξάκη, έναν από τους καλύτερους μαέστρους της χώρας μας και αγαπημένο πολλών κορυφαίων τραγουδιστών.

Όπως αποκάλυψε η σύζυγός του στο Live News: «Μάλλον μας έσκασαν το λάστιχο, μας ακολούθησαν, περίμεναν να κατέβουμε για να κάνουν ό,τι έκαναν. Δεν ξέρω πότε μπήκανε. Δεν τους είδαμε ποτέ», δήλωσε η Μαρία Δρούζα στην εκπομπή εμφανώς σοκαρισμένη.

Όπως περιέγραψε η ίδια η περιπέτειά τους ξεκίνησε όταν βρέθηκαν σε ένα κατάστημα και όταν έφυγαν από αυτό, διαπίστωσαν πως είχε σκάσει το λάστιχο του αυτοκινήτου τους.

«Ακούγεται ένας μεγάλος κρότος, καταλαβαίνουμε ότι είναι το λάστιχο. Σταματάμε στο στενάκι που είναι στην παραλία, στην εκκλησία της Αγίας Σκέπης και ανοίγω την πόρτα, βλέπω τη μεγάλη τρύπα στο λάστιχο, κατεβαίνει και ο Τόνι, κατεβάζω αμέσως το παιδί για να φωνάξω τη μαμά μου να έρθει να μας πάρει» είπε η Μαρία Δρούζα και συνέχισε μιλώντας για τον κινηματογραφικό τρόπο που έκαναν φτερά κάποια προσωπικά τους αντικείμενα μέσα από το αυτοκίνητο χωρίς η ίδια και ο σύζυγός της να αντιληφθούν το οτιδήποτε:

«Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα που έχουμε κατέβει και οι δύο και βγάζω το παιδί, είχε πάρει ή ένας ή δύο, δεν ξέρουμε, δεν τους είδαμε ποτέ, τις τσάντες από το αυτοκίνητο και το περίεργο είναι ότι η μια τσάντα ήτανε στο μπροστινό κάθισμα και η άλλη τσάντα ήταν στο πίσω κάθισμα. Δεν είδαμε ποτέ κανέναν. Κανέναν, κανέναν τίποτα, David Copperfield ο κύριος».

Δείτε στο παραπάνω βίντεο τι άλλο είπε η Μαρία Δρούζα αλλά και ο άνθρωπος που κατάφερε να εντοπίσει έναν εκ των δραστών και να βοηθήσει την οικογένεια του Τόνι Κονταξάκη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved