Showbiz

Ατύχημα για τον Γιώργο Λέντζα στην Αυστρία! Οι φωτό και το βίντεο μέσα από το νοσοκομείο!

Gossip-tv Team

Δεν είχε την τύχη με το μέρος του ο Γιώργος Λέντζας ο οποίος σε ανάρτησή του στα social media αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην Αυστρία είχε ένα ατύχημα με το ποδήλατο. 

Ένα ατύχημα που τελικά τον οδήγησε στο νοσοκομείο και μάλιστα απέκτησε και ράμματα στο χέρι.

Όπως ανέφερε στην αποκαλυπτική ανάρτησή του την οποία συνόδευσε με φωτογραφίες αλλά και βίντεο πριν και μετά την πτώση του με το ποδήλατο, ενώ απολάμβανε τη βόλτα του ξαφνικά έπεσε και χτύπησε το χέρι του. Φυσικά γέμισε αίματα και έκρινε σωστό να βρεθεί στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Εκεί οι γιατροί που ασχολήθηκαν με το τραύμα του έκριναν απαραίτητο να του κάνουν ράμματα, όπως και τελικά έγινε. Όπως έγραψε ο ίδιος με μεγάλη δόση χιούμορ:

«Ride, crash, get stitches, then ride some more, complaining about the stitches. Trip update: Υποθέτω οι θεοί των ταξιδιών με καταράστηκαν επειδή σταμάτησα να αγοράζω μαγνητάκια ψυγείου. Πλέον στις συζητήσεις για την πανδημία στο Facebook, θα μπορώ να μιλάω και για το εθνικό σύστημα υγείας της Αυστρίας. Αφήνω την χώρα ξέροντας τί γεύση έχει το χώμα και με τρία ράμματα ενθύμιο, αντί για μαγνητάκι. Ευχαριστώ τους γιατρούς».

Φυσικά είναι απόλυτα καλά στην υγεία του αφού δεν ήταν τίποτα άλλο από ένα επιπόλαιο ατύχημα που απλά τον ταλαιπώρησε για λίγο και θα συνεχίσει και τις επόμενες μέρες μέχρι να κλείσει η πληγή από το χτύπημα.

Δείτε παραπάνω το βίντεο που ανέβασε ο παρουσιαστής μέσα από το νοσοκομείο αλλά και τις φωτό παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved