Showbiz

Αποκάλυψη Γιώργου Χρυσοστόμου: «Δεν βιαιοπράγησα αλλά δεν φοβήθηκα να τα βροντήξω κάτω»! Τι συνέβη;

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου μίλησε στην εκπομπή Love it και αναφέρθηκε σε ένα άσχημο περιστατικό που βίωσε στο παρελθόν, αποκαλύπτοντας τον τρόπο που αντέδρασε! 

Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφερόμενος στη "βροχή" καταγγελιών που έχουν υπάρξει στον χώρο της υποκριτικής, είπε μεταξύ άλλων:

«Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ λεπτή η ισορροπία ανάμεσα στη λέξη «ψωνίζομαι» και «μου ανεβάζω την αυτοεκτίμηση». Φυσικά και έχω τσακωθεί με συναδέλφους γιατί η δουλειά μας έχει πάθος και στην κούραση πάνω. Είμαστε πολύ εκτεθειμένοι, πολύ ντροπαλοί παρόλο που κάνουμε μια δουλειά που δεν φαίνεται αυτό».

Όσο για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου όπως έχει καταγγελθεί από πολλούς καλλιτέχνες, ο Γιώργος Χρυσοστόμου τόνισε: «όλοι έχουμε ακούσει απλά σε κάποιες φράσεις υπάρχει μια φυσική άμυνα κάποιων ανθρώπων να βουλώνουν τα αυτιά τους από μόνοι τους. Ο καθένας δεν μπορεί να διαχειριστεί κάποιες πληροφορίες που ρέουν έτσι εύκολα. Μπορώ να σας πω τότε ότι φοβήθηκα πολύ γιατί δεν ήξερα πόσο μεγάλο μπορεί να είναι αυτό».

Και συνέχισε:

«Έχω δεχθεί λεκτική κακοποίηση αλλά ήταν μέρος της συνεργασίας. Μάλλον έτσι είναι κάποια πράγματα. Αν δω ότι δεν με σέβεσαι και συνεχίζω να είμαι παρών, δεν θα με σέβεσαι και στο υπόλοιπο. Έχω φύγει δυο φορές από παράσταση επειδή με προσέβαλαν. Δεν βιαιοπράγησα αλλά δεν φοβήθηκα να το βροντήξω κάτι».

Δείτε στο βίντεο τι άλλο είπε στη συνέντευξή του ο γνωστός ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved