Showbiz

Χριστίνα Κοντοβά: Μας έκανε να λιώσουμε! Ανέβασε βίντεο με την Ada να της τραγουδάει Happy Birthday

Gossip-tv Team

Τα πιο όμορφα γενέθλια της ζωής της φαίνεται πως περνάει η Χριστίνα Κοντοβά η οποία δέχτηκε τις πιο γλυκιές ευχές από την κόρη της, Ada. 

Η όμορφη σχεδιάστρια μόδας και επιχειρηματίας, ως γνωστόν, από τον περασμένο χειμώνα έχει ξεκινήσει αγώνα για να υιοθετήσει τη μικρούλα από την Ουγκάντα και φυσικά δεν θα μπορούσε να σκεφτεί κανένα άλλο μέρος που θα ήθελε να περάσει τα 43α γενέθλιά της.

Η Χριστίνα Κοντοβά η οποία είχε αποκαλύψει με όλες τις λεπτομέρειες τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και συνεχίζει να αντιμετωπίζει στον αγώνα της αυτό, εδώ και μήνες μοιράζει τη ζωή της σε Ελλάδα και Αφρική προκειμένου να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Για λίγο καιρό "πετάγεται" στην Ελλάδα και με την πρώτη ευκαιρία, όταν έχει ολοκληρώσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, επιστρέφει στην αγκαλιά της κόρης της που τόσο πολύ αγαπά.

Μάλιστα, συχνά μας δίνει μία ιδέα για τις όμορφες στιγμές που περνούν μαμά και κόρη στην πανέμορφη Ουγκάντα, που η Χριστίνα Κοντοβά πλέον νιώθει σαν δεύτερο σπίτι της αφού την έχει αγαπήσει λόγω της μικρής της.

Με επιμονή και υπομονή η σχεδιάστρια κάνει ό,τι χρειάζεται για να καταφέρει τον στόχο της και μάλιστα ήδη έχει γίνει γνωστό ότι όταν επιστρέψει νονά του παιδιού, δηλαδή πνευματική του μητέρα θα είναι η Σίσσυ Χρηστίδου.

Σήμερα, η Χριστίνα Κοντοβά ανάρτησε ένα πολύ τρυφερό βίντεο που μας έκανε να... λιώσουμε!

Η μικρή Ada τής τραγούδησε "Happy Birthday" και φυσικά εκείνη θέλησε να μοιραστεί την ευτυχία της μέσα από ένα βίντεο.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved