Showbiz

Θεοδωράκης: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του! Το θρίλερ με την κηδεία του και οι εκδηλώσεις αγάπης!

Gossip-tv Team

Σε λαϊκό προσκύνημα πρόκειται να τεθεί η σορός του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη από την ερχόμενη Δευτέρα σε συγκεκριμένες μέρες και ώρες στη Μητρόπολη Αθηνών. 

Ο λόγος είναι η διεξαγωγή του Ράλι Ακρόπολις που ξεκινάει εκείνη την ημέρα και θα είναι για τον λόγο αυτό κλειστοί κάποιοι κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας.

Την ίδια ώρα, το θρίλερ με το πού τελικά θα ταφεί ο Μίκης Θεοδωράκης συνεχίζεται καθώς η διαταγή που έχει εκδώσει το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών αναφέρει ότι μέχρι τη Δευτέρα, οπότε και θα εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν κατατεθεί, δεν θα παρθεί καμία απόφαση.

Πάντως, συνεχίζει να υπάρχει διχογνωμία ανάμεσα στην κόρη του Μαργαρίτα που ήθελε ο Μίκης Θεοδωράκης να ταφεί στο Βραχάτι όπου διατηρούσαν εξοχική κατοικία και τον Γαλατά Χανίων, εκεί που βρίσκονται οι τάφοι των γονιών και του αδελφού του Μίκη Θεοδωράκη. Αυτή ήταν άλλωστε και η τελευταία επιθυμία του κορυφαίου μουσικοσυνθέτη.

Ο γιος του, Γιώργος Θεοδωράκης, τοποθετήθηκε δημόσια δείχνοντας την πρόθεση να σεβαστεί την τελευταία επιθυμία του πατέρα του.

Ο Γιώργος Θεοδωράκης, μετά από όλες αυτές τις εξελίξεις θέλησε να τοποθετηθεί δημοσίως μέσω των social media αναρτώντας ένα μήνυμα που απευθυνόταν στην αδελφή του Μαργαρίτα. Συγκεκριμένα έγραψε:

«Ψυχραιμία Μαργαρίτα. Θα σεβαστούμε την επιθυμία του με σιωπή και σεβασμό. Αυτό λένε και όλοι οι υπόλοιποι. Μας αρκεί ο πόνος που έχουμε».

Να θυμίσουμε ότι η Μαργαρίτα Θεοδωράκη χθες (3/9) εισήχθη σε νοσοκομείο στην Αλεξανδρούπολη μετά από έντονη αδιαθεσία που ένιωσε όμως αργά το απόγευμα πήρε εξιτήριο. Έτσι τα δύο αδέλφια δεν πέρασαν τη μέρα μαζί, παρ' όλο που επρόκειτο για μία πολύ δύσκολη μέρα και για τους δύο.

Πάντως, έξω από το σπίτι του μουσικοσυνθέτη στη σκιά της Ακρόπολης όπου άφησε την τελευταία του πνοή, στου Φιλοπάππου, όλο και περισσότεροι θαυμαστές του σπεύδουν για να αφήσουν στη μνήμη του ένα λουλούδι. Δείτε το παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved