Showbiz

Mad Clip: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του τροχαίου! Έτσι έχασε τον έλεγχο της Porsche!

Gossip-tv Team

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας της περιοχής στη λεωφόρο Βουλιαγμένης δίνει πολλές απαντήσεις σε σοβαρά ερωτήματα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον Mad Clip

Το βίντεο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, έχει τραβηχτεί ακριβώς τη στιγμή του τροχαίου, την ώρα δηλαδή που το πολυτελές αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Mad Clip πήρε ελαφρά κλίση προς τα δεξιά.

Όπως ανέλυσε ο πραγματογνώμονας την ώρα που παρακολουθούσε το συγκεκριμένο οπτικοακουστικό υλικό, ο γνωστός τράπερ δείχνει να χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου που παίρνει τη δεξιά κλίση στη στροφή και ο ίδιος φαίνεται να προσπαθεί να το επαναφέρει με ανάποδο τιμόνι, προς τα αριστερά, μάταια όμως.

Ο πραγματογνώμονας κ. Μαδιάς εμφανίστηκε κατηγορηματικός στην ανάλυσή του λέγοντας πως την ώρα που ο Mad Clip προσπαθούσε να επαναφέρει το αυτοκίνητο, θα ήταν αδύνατον να τα καταφέρει, ακόμα και αν επρόκειτο για το καλύτερο και πιο αξιόπιστο αυτοκίνητο αλλά και για τον καλύτερο οδηγό του κόσμου. Η βίαιη αλλαγή κατεύθυνσης του τιμονιού εκείνη τη στιγμή από τα δεξιά προς τα αριστερά, δεν θα μπορούσε να επαναφέρει το αυτοκίνητο στον δρόμο.

Κάπως έτσι χάθηκε κάθε ελπίδα εκείνη τη στιγμή για τον Mad Clip να αποκτήσει ξανά τον έλεγχο του αυτοκινήτου του που καρφώθηκε τελικά σε μία κολώνα της ΔΕΗ και στη συνέχεια σε ένα δέντρο.

Όπως τόνισε ο πραγματογνώμονας, το ερώτημα που απαντάται μετά την αποκάλυψη του συγκεκριμένου βίντεο είναι πως δεν υπήρξε εμπλοκή κανενός άλλου διερχόμενου αυτοκινήτου, τονίζοντας πως το Audi που αρχικά αναζητούσε η αστυνομία σίγουρα δεν είχε καμία ανάμειξη στο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον Mad Clip του οποίου η κηδεία θα γίνει την Δευτέρα 6/9 στο Παλαιό Φάληρο.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι εκδηλώσεις αγάπης των θαυμαστών του που σπεύδουν στο σημείο για να εναποθέσουν ένα λουλούδι ή κάποιο προσωπικό τους αντικείμενο.

Η κηδεία του γνωστού τράπερ που έφυγε τόσο ξαφνικά και αναπάντεχα από τη ζωή θα γίνει αύριο στο Παλαιό Φάληρο, παρουσία συγγενών, φίλων και θαυμαστών που θα θελήσουν να του πουν το τελευταίο αντίο.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved