Showbiz

Ραγίζει καρδιές η γιαγιά του Mad Clip: «Ήταν το χρυσό μου αγόρι - Είμαι απαρηγόρητη»

Gossip-tv Team

Κηδεία Mad Clip: Απαρηγόρητοι είναι φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες για τον τόσο απροσδόκητο χαμό του 34χρονου τράπερ στον οποίο είπαν σήμερα (6/9) το τελευταίο αντίο. 

Η κυρία Ασπασία, γιαγιά του γνωστού τράπερ, βρίσκεται στην Αμερική και είναι απαρηγόρητη για τον χαμό του Mad Clip που έφυγε τόσο άδοξα από τη ζωή.

«Είμαι τελειωμένη. Εγώ αυτό το παιδί αυτό το λάτρευα και με λάτρευε, ήταν το εγγονάκι μου, το μεγάλο μου το εγγονάκι. Ήταν το μεγάλο μου το παιδί, το χρυσό μου το αγόρι. Είμαι απαρηγόρητη, κλαίω και χτυπιέμαι, πώς χάθηκε το παιδί μου…

Αυτοδημιούργητο, μόνο του αναδείχτηκε και έγραψε τις μουσικές του» δήλωσε στο T-Live η κυρία Ασπασία και συνέχισε για τον χαρακτήρα του:

«Αγαπούσε τη μαμά του και την αδερφή του… Ήταν καλό παιδί. Δεν μπορούμε να παρηγορηθούμε. Όλος ο κόσμος παίρνει τηλέφωνα και τον ευχαριστώ. Όλος ο κόσμος μας λέει συλλυπητήρια.

Όταν μπορούσε βοηθούσε όποιον μπορούσε. Εγώ και ο άντρας μου τον μεγαλώσαμε… Και η μαμά του. Κλαίω και χτυπιέμαι δύο ημέρες. Χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο και λέω γιατί. Δεν γινόταν να το πάθαινα εγώ; Όχι το παιδί αυτό. Εγώ ας αρρώσταινα, εγώ ας χτυπούσα… Εγώ, εγώ, εγώ… Να ζούσε το παιδί μου».

Ακούστε όσα είπε η κυρία Ασπασία για τον εγγονό της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved