Showbiz

Το βιολί του Μαζωνάκη είναι ιερέας στη Σίφνο! Από τις πίστες και τα νυχτερινά κέντρα στην εκκλησία!

Gossip-tv Team

Ο Πάτερ Ευστράτιος εδώ και μερικά χρόνια έχει απαρνηθεί την κοσμική ζωή και ζει στη Σίφνο, παρ' όλο που κάποτε μεσουρανούσε στις πίστες και τα νυχτερινά κέντρα ως πρώτο "βιολί" στην ορχήστρα του Γιώργου Μαζωνάκη και πολλών άλλων γνωστών καλλιτεχνών. 

Ο ιερέας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Τώρα ό,τι συμβαίνει για τη ζωή του στο νησί αλλά και για το παρελθόν του.

"Έχω παίξει μουσική παντού. Όπου φανταστείς, σε όλα τα σχήματα και όλα τα νυχτερινά κέντρα και πανηγύρια και γάμους και συναυλίες. Έχω συνεργαστεί με την Άντζελα Δημητρίου, με τη Δέσποινα Βανδή, με τον Γονίδη, με τους Διονυσίου, με τον Γιώργο Μαζωνάκη πολλά χρόνια. Έτσι έζησα μία πλούσια καλλιτεχνική ζωή μπορώ να πω και μία διαφορετική ζωή σε μία διαφορετική εποχή" είπε ο ίδιος και συνέχισε για τη ζωή του σήμερα:

"Έχω πλέον αρκετούς μαθητές, είμαι δάσκαλος στο βιολί και το λαούτο. Παίζω και τα δύο όργανα. Επειδή έχω ζήσει και τη νύχτα και τη μέρα και τους ανθρώπους, για μένα οι άνθρωποι είναι το ίδιο πάντα".

Όσο για την ιδιότητά του ως παππάς, ο ίδιος είπε: "Δεν είμαι ο στείρος παππάς ο οποίος θα πει αυτό και αυτό και αυτό... Θα ακούσει τα νέα παιδιά".

Θεωρώ ότι λειτούργημα ήταν και εκείνο. Γιατί έδινε στους ανθρώπους χαρά. Έδινε την ευκαιρία να ξεδώσουν από αυτά που λέμε 'της ημέρας'".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved