Showbiz

Τάσος Ξιαρχό: Απαντάει στις μπηχτές της Συνατσάκη για τα παράνομα κορονοπάρτι

Gossip-tv Team

Χαμογέλα και πάλι: Έξαλλη η Μαίρη Συνατσάκη με τα παράνομα κορονοπάρτι και τα σκουπίδια που αφήνουν πίσω τους όσοι διασκεδάζουν, φωτογραφίζοντας τον Τάσο Ξιαρχό.  

«Υπάρχει ένα account εδώ στο Instagram που διοργανώνει πάρτι σε κρυφά locations, χωρίς κανέναν έλεγχο σε σχέση με την πανδημία. Κι αφήνει έτσι τον φυσικό χώρο που χωρίς άδεια χρησιμοποίησε. Και υπάρχουν και “influencers” που το προωθούν από το προφίλ τους. Απογοήτευση. Και unfollow. Πετάνε στα σκουπίδια τη δύναμη που τους δίνει η πλατφόρμα τους. Ήμουν σχετικά ok με φωτογραφίσεις τύπου editorial στα καμμένα του καλοκαιριού, αλλά νισάφι» έγραψε οργισμένη η Μαίρη Συνατσάκη στο Instagram!

Και πρόσθεσε: «Μου έχουν ανάψει όλα τα λαμπάκια. Μου στέλνετε ποιοι είναι αυτοί για να τους κάνουμε unfollow, να τους εκθέσουμε, τους influencers και αυτούς που το διοργανώνουν, αλλά θέλω να σας πω το εξής: Είναι λάθος εκ μέρους μου να δίνω ορατότητα με ονοματεπώνυμα σε accounts που έστω από περιέργεια ο άλλος μπορεί να ακολουθήσει, να είναι από αυτούς που ψήνονται για τέτοια πράγματα και να αρχίζει να πηγαίνει σε αυτά τα πάρτι».

Ο Τάσος Ξιαρχό απάντησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου: «Είναι τόσο μπροστά μας πλέον το πολιτικαλ κορρεκτ που μπορεί να πει ότι δεν ήταν γι’ αυτόν. Είναι σαν να παίζουμε παιχνίδια στο νηποιαγωγείο… Εγώ ασχολούμαι με τον χορό και με καλούνε σε τόσα πολλά κλαμπ και πάρτι. Εκείνο το βράδυ πάνω από 2.000 άτομα βρέθηκαν στο χώρο. Τα παιδιά του πάρτι μάζεψαν εννοείται τα σκουπίδια…»!

Και πρόσθεσε: «Έχω ενοχληθεί πολύ με την Μαίρη και με αυτό που έχει κάνει γιατί ήμασταν πραγματικά φίλοι και φαίνεται ότι είναι σε έναν δικό της κόσμο.»

Δείτε όλα όσα είπε στο παραπάνω βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved