Showbiz

Ορφέας Αυγουστίδης: Η συνεργασία με τη μητέρα του στον Σασμό και τα σχέδια γάμου και βάφτισης

Gossip-tv Team

Τόσο για την τηλεοπτική επιστροφή του όσο και για τις προσωπικές του επιλογές μίλησε σε συνέντευξή του ο Ορφέας Αυγουστίδης

Ο ηθοποιός μιλώντας για τη συνεργασία του φέτος στον Σασμό με τη μητέρα του Μαρία Τζομπανάκη είπε ότι το έκανε επειδή «σε αυτή τη συνθήκη στους λόγους του «ναι» ήταν το καστ, ήταν η στιγμή. Μία περίοδο δεν είχε κάτι η τηλεόραση να μου δώσει».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Το κομμάτι της συνεργασίας με τη μαμά μου έχει πολύ ενδιαφέρον. Δεν είχαμε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν. Ήταν μία ωραία ευκαιρία να βρεθούμε σε αυτή τη συνθήκη» παραδέχθηκε, ακόμα, ο ηθοποιός.

Όσον αφορά στην αγαπημένη του σύντροφο, δήλωσε πως «γυναίκα μου την αποκαλώ όταν υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν την οικειότητα που έχουμε και μπορούν να καταλάβουν την τρυφερότητα που το χρησιμοποιώ. Αλλιώς γυναίκα μου είναι ένα statement που τοποθετεί τον σύντροφό σου σε μία δεδομένη περιοχή».

Ο γνωστός ηθοποιός επίσης μίλησε και για τα σχέδια που έχει σε προσωπικό επίπεδο. Όπως είπε είναι μέσα στα σχέδιά του να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του και να βαφτίσουν το μωρό που απέκτησαν τον περασμένο Απρίλιο.

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε ο Ορφέας Αυγουστίδης στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved