Showbiz

Χαμογέλα και Πάλι: Τι αποκαλύπτει ο γιατρός που βοήθησε την Ιωάννα να σώσει την όρασή της!

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε ο οφθαλμίατρος, και αναπληρωτής καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, κ. Γιώργος Κυμιωνής.

Είναι ο άνθρωπος που βοήθησε την Ιωάννα Παλιοσπύρου να μη χάσει το μάτι της, μετά την επίθεση με το βιτριόλι.

Ο Γιώργος Κυμιωνής μίλησε στην εκπομπή για τον αγώνα που έκαναν πολλοί επιστήμονες για να σωθεί η όρασή της μετά την επίθεση με βιτριόλι που έζησε τον Μάιο του 2020.

«Υπάρχει μια ομάδα που βοηθά την Ιωάννα και μου ζήτησαν βοήθεια. Πέρασε μια πολύ σοβαρή μόλυνση στο μάτι. Είναι το τελευταίο που θέλουμε να δούμε σε ένα μάτι. Παραλίγο να τρυπήσει και να χάσει μόνιμα την όρασή της. Ευτυχώς σώθηκε. Δεν έχει τελειώσει ακόμα. Είναι ένας μαραθώνιος. Έχει φωτοφοβία και είναι καταδικασμένη να κυκλοφορεί με γυαλιά ηλίου. Παίρνει μόνιμα θεραπεία, ευτυχώς όμως έχει λειτουργική όραση. Ελπίζουμε να φτάσουμε να έχει όραση όπως στο άλλο μάτι», σχολίασε ο γιατρός στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» είπε ο γνωστός οφθαλμίατρος και συνέχισε:

«Κάποια στιγμή της είπα ότι πρέπει να φύγουν οι βλεφαρίδες της κι εκείνη μου απάντησε να τις αφήσω για να έχει ωραίο μάτι. Ήταν μια στιγμή ιδιαίτερη, γιατί εκεί λειτούργησα ως γιατρός. Δεν έβλεπα τον ασθενή, τον άνθρωπο Ιωάννα. Θεώρησα ότι πρέπει να τις βγάλω για να μην έχει πρόβλημα, ενώ εκείνη ήθελε να πάρει πίσω τη ζωή της. Αισθάνομαι ένοχος γιατί λειτούργησα σαν γιατρός.

Η Ιωάννα έχει μπει σε πρόγραμμα τακτικής παρακολούθησης. Είμαι όλοι οι γιατροί στη διάθεσή της. Για τα τραύματά της θα πάει πολύ καλά, για την ψυχή της θα τραβήξει παραπάνω».

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε ο Γιώργος Κυμιωνής στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved