Showbiz

Η Χριστίνα Μπόμπα πήρε μεγάλες αποφάσεις! Για τι δεσμεύτηκε στον Σάκη Τανιμανίδη;

Gossip-tv Team

Η Χριστίνα Μπόμπα από τότε που έφερε στον κόσμο τις δίδυμες κόρες της, έχει αφοσιωθεί ολοκληρωτικά σε εκείνες. 

Είναι από το πρωί μέχρι το βράδυ στο πλευρό τους και τις φροντίζει όσο καλύτερα μπορεί. Ως νέα μαμά, φυσικά και ξαγρυπνά στο προσκέφαλό τους, γι' αυτό και είναι συχνά άυπνη και κουρασμένη.

Η μόνη της διέξοδο απο τη γλυκιά ρουτίνα που έχει είναι ένα λαχταριστό παγωτό, γιατί σε ό,τι αφορά τη διατροφή της, δεν κάνει εκπτώσεις. Είναι γνωστό άλλωστε πως λατρεύει την υγιεινή διατροφή και κάνει ό,τι μπορεί για να προσέχει τι τρώει.

Η γλυκιά... αμαρτία ενός παγωτού όμως είναι μερικές φορές η σωστή λύση για να ξαποστάσει και να γευτεί μία απόλαυση μετά από μία απαιτητική μέρα με τα μωρά.

Χθες βράδυ λοιπόν που τα κοριτσάκια της είχαν αποκοιμηθεί, η Χριστίνα πήρε ένα μεγάλο μπολ παγωτού και άρχισε να το τρώει μπροστά στον Σάκη Τανιμανίδη ο οποίος μάλλον την παρακολουθούσε αρκετά επικριτικά για τη μικρή της ατασθαλεία.

Εκείνη λοιπόν δεσμεύτηκε στον σύζυγό της αλλά και ενώπιον των followers της να κόψει από σήμερα Δευτέρα 20/9 τη ζάχαρη για να επανέλθει η σιλουέτα της όπως ήταν πριν την εγκυμοσύνη.

Και κάτι μας λέει ότι η Χριστίνα Μπόμπα θα τα καταφέρει αφού έτσι και αλλιώς είναι εγκρατής αλλά και πολύ αποφασισμένη να αποκτήσει το σώμα που είχε.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved