Showbiz

Έφη Σαρρή για τις καταγγελίες: «Τα ρωμαλέα ζώα κατασπαράζουν τα μικρά»

Gossip-tv Team

 

Η Έφη Σαρρή μίλησε στην κάμερα του MEGA Καλημέρα για όλα!

Αρχικά τόνισε η τραγουδίστρια: «Μου αρέσει να μένω στο σπίτι, αλλά είμαι πολύ κοινωνική. Είμαι αρκετά περίεργη, δύστροπη και ξινή. Πάντα ήμουν έτσι», είπε αρχικά η γνωστή τραγουδίστρια.

Όσον αφορά τις καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης δήλωσε: «Θεωρώ ότι αυτό δυστυχώς ισχύει στη φύση. Τα ρωμαλέα ζώα κατασπαράζουν τα μικρά. Και οι άνδρες έχοντας αυτή τη μυϊκή δύναμη, την εκμεταλλεύονται πολύ άσχημα κάποιες φορές και έχουμε αυτές τις άνανδρες επιθέσεις που δυστυχώς είναι πολύ κρίμα για τις εποχές που ζούμε».

Και υπογράμμισε: «Θεωρώ ότι η νύχτα έχει μια ντομπροσύνη απέναντι στο ζήτημα αυτό. Εγώ προσωπικά ποτέ δεν το αντιμετώπισα. Άλλο το φλερτ και άλλο το σε αρπάζω», ενώ μιλώντας για την περίοδο της πανδημίας, είπε: «Σαφώς και τρόμαξα γιατί αντιμετώπισα περιστατικά και στη δουλειά. Βεβαίως και εμβολιάστηκα και προτείνω σε όλον τον κόσμο να εμβολιαστεί».

Και δεν δίστασε να πει: «Με αντιμετωπίζουν όλοι ακριβώς όπως θέλω. Σε άλλες συνεντεύξεις μου έχω πιο σοβαρό λόγο και σε άλλες, ίσως τις περισσότερες φορές, επιλέγω να έχω ένα λόγο πιο χιουμοριστικό. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος είναι αφελής»!

Και για την προσωπική της ζωή, τόνισε: «Δεν με απασχόλησε ποτέ το ζήτημα της μητρότητας. Θεωρώ ότι είναι μεγαλείο να είσαι μητέρα και εγώ δεν αισθανόμουν τον εαυτό μου ικανό να ώστε να φέρω στον κόσμο ένα παιδί. Κάθε γονιός πρέπει να είναι κερί αναμμένο για το παιδί του. Εγώ που είχα όνειρα για καριέρα θα διχαζόμουν και για αυτό επέλεξα να μην κάνω παιδί, παρόλο που είχα σύζυγο γυναικολόγο-μαιευτήρα που κράτησε 17 χρόνια».

Δείτε όλα όσα είπε στο παραπάνω βίντεο από την εκπομπή, Mega Καλημέρα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved