Showbiz

Τζούλια Νόβα: Το όνομα του μωρού αν είναι κορίτσι, το Survivor και τα 10 κιλά της εγκυμοσύνης!

Gossip-tv Team

Κατά δέκα κιλά πιο βαριά δείχνει πλέον η ζυγαριά τη Τζούλια Νόβα η οποία χθες (22/9) παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον εκλεκτό της καρδιάς της Μιχάλη Βιτζηλαίο

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε ένα υπέροχο σκηνικό στην Πάρνηθα και ύστερα ακολούθησε μία μικρή γαμήλια δεξίωση για τους καλεσμένους του.

Η νύφη έλαμπε μέσα στο λευκό αμπίρ νυφικό της το οποίο έκρυβε επιμελώς τη φουσκωμένη κοιλίτσα της και τα παραπανίσια κιλά που έχει προσθέσει λόγω εγκυμοσύνης.

"Δεν φαίνονται αλλά είναι δέκα" είπε η όμορφη παρουσιάστρια η οποία μάλιστα τόνισε πως αν δεν ήταν έγκυος, μπορεί και να πήγαινε στο Survivor.

Η Τζούλια Νόβα επίσης αποκάλυψε ότι αν το μωρό τους που θα έρθει σε περίπου δυόμιση μήνες από τώρα στον κόσμο, είναι κοριτσάκι, θα το ονομάσουν Δάειρα, που είναι μούσα από την αρχαία μυθολογία.

Η ίδια, ετοιμάζεται, όπως είπε, να πάει και στον Όλυμπο, χωρίς όμως να έχει αποφασίσει αν θα τον ανέβει στην κατάστασή της ή όχι.

Μέχρι τότε, χαίρεται κάθε της στιγμή με τον σύζυγό της, που από την ημέρα που τον γνώρισε, είδε τη ζωή της να αλλάζει ριζικά.

Δείτε παραπάνω το βίντεο με τις δηλώσεις της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved